Άρση μέτρων: Αυξάνεται η πληρότητα σε θέατρα και συναυλιακούς χώρους – Τι αλλάζει και από πότε

09/06/2021 | 23:08

Το σταδιακό άνοιγμα επιπλέον δραστηριοτήτων ανακοίνωσε, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης της Τετάρτης, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο κ. Χαρδαλιάς επεσήμανε ότι η βελτίωση που παρουσιάζει η επιδημιολογική εικόνα της χώρας και σε συνδυασμό με το πρόγραμμα εμβολιασμού επιτρέπουν να γίνουν τα επόμενα βήματα και να γίνει η άρση κάποιων περιοριστικών μέτρων.

Πέραν της απαγόρευσης κυκλοφορίας, αλλά και της μουσικής στην εστίαση, οι αλλαγές αφορούν και τις δραστηριότητες ακροάματος – θεάματος, δηλαδή ουσιαστικά τα θέατρα, η τους συναυλιακούς χώρους.

Τι αλλάζει για θέατρα και συναυλιακούς χώρους

Όπως λοιπόν ανακοίνωσε ο κ. Χαρδαλιάς από το Σάββατο 12 Ιουνίου, στις 06:00 το πρωί, αυξάνεται το ποσοστό πληρότητας σε δραστηριότητες ακροάματος-θεάματος από 50% σε 75%, όταν το θέατρο είναι χωρητικότητας έως 1.000 θέσεων.

Σε 70% έως 5.000 θέσεων και 65% όταν είναι δυναμικότητας έως 15.000 θέσεων.

Τέλος, εάν είναι πλέον των 15.000 θέσεων, ο μέγιστος αριθμός οριστικοποιείται στα 10.000 άτομα, σε κάθε περίπτωση, με υποχρεωτική χρήση μάσκας για όλους.

πηγή

Τοστ banoffee
07/01/2026 | 06:39

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Πάτρα: Έριξε αυγά σε Αστυνομικό Τμήμα και περιπολικό – Συνελήφθη επί τόπου

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”