Συγκινεί ο ντελιβεράς που ειδοποίησε για έναν 68χρονο νεκρό πελάτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Στον Βόλο

Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του στον Αλμυρό Βόλου ένας 68χρονος άνδρας, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή μόνος και ουσιαστικά αβοήθητος. Την αστυνομία ειδοποίησε ο ντελιβεράς από το κατάστημα εστίασης που έπαιρνε φαγητό ο άτυχος άνδρας.

Ο κ. Φώτης Κουτέ, ο διανομέας που ανησύχησε επειδή ο 68χρονος δεν είχε εμφανιστεί τελευταία για να κάνει κάποια παραγγελία, ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ. Οι Αρχές ζήτησαν την διεύθυνση του άνδρα και έστειλαν ένα περιπολικό να δει τι συμβαίνει. Γύρω στις 5 το απόγευμα, φτάνοντας στο σπίτι του στον Αλμυρό διαπίστωσαν ότι είναι νεκρός.

Βόλος: Ανησύχησε για τον 68χρονο πελάτη

Ο κ. Κουτέ μίλησε στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο για τη σχέση του με αυτόν τον ηλικιωμένο άνθρωπο και πόσο του είχε σταθεί.

«Από όταν τον γνώρισα αναπτύξαμε μια πιο φιλική σχέση. Δεν έτρωγε σωστά και σε συνεννόηση με τη γυναίκα μου του πήγαινα και φαγητό από το σπίτι μου. Κι εμείς μετανάστες είμαστε σε αυτή τη χώρα προσπαθούσαμε να τον βοηθήσουμε. Τις τελευταίες ημέρες είχε επιβαρυνθεί η κατάστασή του και είχα πάει στην υπηρεσία του δήμου Βοήθεια στο σπίτι. Ήταν μοναχικός άνθρωπος. Την τελευταία φορά που πήγα να του αφήσω φαγητό δεν άνοιξε την πόρτα, δεν σήκωνε το τηλέφωνο. Μετά από πολλές προσπάθειες και ενημέρωση της αστυνομίας τον βρήκαν νεκρό».

«Σε τέτοιες εποχές δύσκολα, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται. Νιώθεις και προσφέρεις», πρόσθεσε.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

 

 

πηγή

Διαβάστε επίσης