Ουγγαρέζος κατά Μουτσινά: «Πιο εύκολα κράζει τον πρωθυπουργό, παρά τους παίκτες του Survivor»

 

 

Το μεσημέρι της Τετάρτης βρέθηκε καλεσμένος της ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος είχε πάει «διαβασμένος» για το τι είχε ειπωθεί στην εκπομπή όσο εκείνος ήταν στον Άγιο Δομίνικο και ζήτησε εξηγήσεις για ορισμένες από τις κριτικές που του έγιναν, κυρίως από τον Βασίλη Γρηγορόπουλο.

Ο Νίκος Μπάρτζης συνέχισε λοιπόν την τακτική που είχε ακολουθήσει πριν από περίπου μία εβδομάδα ο φίλο τους Τζέιμς Καφετζής, όταν εμφανίστηκε στο Love It και μετά από μια έντονη συζήτηση αποχώρησε, πριν καν «πέσουν» διαφημίσεις ή το επόμενο θέμα, με την παρουσιάστρια να ενοχλείται, λέγοντας ότι ουδέποτε στην εκπομπή της ειπώθηκαν πράγματα για τα οποία την κατηγόρησαν.

«Πιο εύκολα κράζει Πρωθυπουργό…»

Το μόνο που είπε ο Νίκος Μουτσινάς για τα εν λόγω αποσπάσματα ήταν: «Ωραίες εκπομπές. Λες τώρα καλοκαιριάζει σιγά μην έχουν κάτι οι εκπομπές… Δεν θέλω να πάρω θέση, ο Νίκος έκανε το παράπονό του, το ίδιο και ο Βασίλης, η imaleskou ήταν ‘άι’…. ».

Το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος έγραψε στο Twitter: «Μουτσινάς, πιο εύκολα κράζει Πρωθυπουργό και εμβόλια μέσα απ’τον ΣΚΑΪ, παρά Σορβάιβορζ που εκθέτουν τις εκπομπές του καναλιού του».

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης