Φαίη Σκορδά: Τίτλοι τέλους στη σχέση της με τον Νίκο Ηλιόπουλο

 

Φαίνεται πως τα πράγματα δεν πήγαν καλά για το ζευγάρι με αποτέλεσμα η Φαίη Σκορδά και ο Νίκος Ηλιόπουλος να αποφασίζουν πως μετά από σχεδόν δύο χρόνια σχέσης πρέπει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Οι δυο τους έχουν χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο η είδηση δεν είχε γίνει γνωστή. Η Φαίη Σκορδά κρατά άλλωστε την προσωπική της ζωή εδώ και χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Παρόλα αυτά, το «πλήρωμα» του χρόνου φαίνεται πως ήρθε και η σχέση της Φαίης Σκορδά με τον Νίκο Ηλιόπουλο ολοκληρώθηκε.

Η γνωριμία και ο έρωτας

Ήταν Φεβρουάριος του 2020 όταν το περιοδικό Hello δημοσίευσε την είδηση πως η οικοδέσποινα του Πρωινού ήταν και πάλι ερωτευμένη, τέσσερα χρόνια σχεδόν μετά το διαζύγιό της με τον Γιώργο Λιάγκα, με τον Νίκο Ηλιόπουλο.

Το πρωτοσέλιδο του περιοδικού που κυκλοφόρησε στα περίπτερα είχε φωτογραφίες της Φαίης Σκορδά και του Νίκου από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, λίγο πριν πραγματοποιήσουν μία εξόρμηση στο εξωτερικό. Στη συνέχεια ακολούθησαν και άλλες κοινές φωτογραφίες ενώ δεν έλειψαν και οι on air αναφορές της Φαίης Σκορδά στον πρώην αγαπημένο της.

Σε συνέντευξή της στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Σεπτέμβριο του 2020 η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον Νίκο Ηλιόπουλο αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Είμαι χαρούμενη. Εκτιμώ πάρα πολύ κάποια πράγματα σε ανθρώπινο επίπεδο. Το καλοκαίρι που ήμασταν στη Χαλκιδική ήρθε για ένα Σαββατοκύριακο ο Νίκος να μας δει και χωρίς να μου το πει πήγε στη θεία μου τη Σοφία να την δει. Και μου έστειλε μια κοινή τους selfie. Δεν πήγε να ζητήσει το χέρι μου. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πολύ και σέβομαι για τον τρόπο που με βλέπει. Με κάνει να αισθάνομαι πολύ ωραία».

Η επόμενη μέρα

Η Φαίη Σκορδά λατρεύει τα παιδιά της και τα έχει πάντα σε απόλυτη προτεραιότητα.

Έτσι το φετινό καλοκαίρι η παρουσιάστρια σκοπεύει να περάσει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με την οικογένειά της.

Την ίδια στιγμή, η Φαίη Σκορδά προετοιμάζεται για το κλείσιμο της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, αλλά και το ανανεωμένο Πρωινό που θα παρακολουθήσουμε από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης