Νέα μέλη και αλλαγή ηγεσίας στον Ροταριανό Ομιλο Πάτρας

Διαδικτυακή εκδήλωση

Την Κυριακή 6 Ιουνίου 2021 ο Ροταριανός Όμιλος Πάτρα πραγματοποίησε την καθιερωμένη αλλαγή ηγεσίας του στον «Αστέρα». Την εκδήλωση παρακολούθησαν διαδικτυακά μέσω Zoom η Εψηφισμένη Διοικήτρια της 2470 Ροτ. Περιφερείας Μαρίζα Οικονόμου, η οποία απηύθυνε και χαιρετισμό, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Ροτ. Ομίλου Anaheim Hills, California, USA, με τον οποίο αδελφοποιήθηκε ο Όμιλός μας, και ο Πρόεδρος του ΡΟ Χανίων και παλιός καλός μας φίλος Μανιός Δελάκης.

Χαιρετισμό εκ μέρους του Διοικητού της 2470 ΡΠ Γιώργου Μαύρου απηύθυνε ο Βοηθός Διοικητής Θύμιος Τσαρμπός. Παρόντες επίσης και ο Πρόεδρος του ΡΟ Κορίνθου Νεκτάριος Κωσταρίδης, τα μέλη του Ρόταρακτ Πάτρας, καθώς και πολλοί φίλοι μας.

Μετά τις ανακοινώσεις της Γραμματέως Άννας απευθύνθηκε χαιρετισμός στους Αμερικανούς Ροταριανούς και σύντομη περιγραφή του ΡΟ Πάτρα και του έργου του και παρουσιάσθηκε το Πρακτικό της Διδυμοποίησης, που υπέγραψαν στις 13 Μαΐου 2021 οι Πρόεδροι Michael Seaman και Γιώργος Ραγκαβάνης. Σημειωτέον ότι  τα 2 τελευταία χρόνια οι Αμερικανοί Ροταριανοί ενίσχυσαν σημαντικά τις δράσεις μας.

Εν συνεχεία ο Βοηθός Διοικητής Θύμιος παρέδωσε, εκ μέρους του Δοικητού Γιώργου, τη διάκριση Paul Harris Fellow στον Πρόεδρο του Ομίλου Γιώργο Ραγκαβάνη, ενώ την ίδια διάκριση απένειμε ο Όμιλός μας  στον  Ομ. Καθηγητή του ΠΠ κ. Γιώργο Κοκκινάκη για την συμμετοχή του στις δράσεις του Ομίλου.

Η εκδήλωση συνεχίσθηκε με την εισδοχή στον Όμιλο 6 νέων (και στην ηλικία) μελών. Έτσι ο Όμιλος αριθμεί πλέον 58 μέλη.

Μετά την ανάγνωση των πεπραγμένων του Ομίλου στη διάρκεια του Ροτ. έτους 2020-21, ο Πρόεδρος Γιώργος παρέδωσε το σήμα του Προέδρου στην νέα Πρόεδρο Άννα Γουρζή, η οποία και ανέφερε εν συντομία τους στόχους της Προεδρίας της.

Επίσης ο Πρόεδρος του Ομίλου Ρόταρακτ Πάτρας Μιχάλης Ξένος παρέδωσε το σήμα στην νέα Πρόεδρο Έλενα Σολωμού.

 

Διαβάστε επίσης