Φεύγει ο Τσαλχάνογλου από τη Μίλαν

09/06/2021 | 19:32

 

 

Απίθανη πρέπει να θεωρείται, πλέον, η παραμονή του Χασάν Τσαλχάνογλου στη Μίλαν, καθώς απέρριψε για τρίτη φορά, τη νέα πρόταση της ιταλικής ομάδας για την υπογραφή νέου συμβολαίου.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, ο 26χρονος Τούρκος διεθνής μέσος δεν αποδέχτηκε ούτε τη νέα πρόταση των «ροσονέρι» για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024, με ετήσιες αποδοχές που θα φτάνουν τα πέντε εκατ. ευρώ, καθώς έχει καλύτερες προτάσεις από άλλες ομάδες.

Αρκετές είναι οι ομάδες θα κινηθούν το καλοκαίρι για την απόκτηση του, αλλά ο ίδιος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο αγγλικό πρωτάθλημα και η Αρσεναλ του προσφέρει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, με ετήσιες αποδοχές κοντά στα οκτώ εκατ. ευρώ.

Ο Τούρκος άσος αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2017 από την Μπάγερ Λεβερκούζεν, με τετραετές συμβόλαιο, αντί 20 εκατ ευρώ.

https://www.in.gr/

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Κατερίνας Βεναρδάκη

Πάτρα: Στα “δίχτυα” της Ασφάλειας επαγγελματίες… διαρρήκτες – Σε πόσες και ποιες υποθέσεις εμπλέκονται

Σοκαριστικό τροχαίο στα Καλάβρυτα: Νεαρή καρφώθηκε σε δέντρο – Το αυτοκίνητο έπεσε σε πλαγιά και διαλύθηκε (ΦΩΤΟ)

Η άγνωστη ιστορία των σκύλων Τσιουάουα – Τι σχέση είχαν με τις αρχαίες μεξικάνικες τελετουργίες

Καρυστιανού: Είχα έτοιμη την ομιλία μου, αλλά δεν ήθελαν να μιλήσω και αποχώρησα από τη συγκέντρωση για τα Τέμπη – Δείτε βίντεο