Έδωσαν το «πράσινο φως» οι ειδικοί: Ελεύθερη κυκλοφορία έως τη 01.30 από το Σάββατο – Επιστρέφει η μουσική στην εστίαση

09/06/2021 | 16:38

Την επιστροφή της μουσικής στην εστίαση από το Σάββατο 12 Ιουνίου με… όριο στην ένταση αλλά και την απαγόρευση κυκλοφορίας να ξεκινά από τη 01.30 και όχι από τις 00.30 -όπως είναι τώρα- εισηγείται η επιτροπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  οι ειδικοί έδωσαν το «πράσινο φως» για την ολοκληρωτική άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας από την 1η Ιουλίου.

Την ίδια ημερομηνία θα ανοίξουν και τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, ενώ το όριο για τη διεξαγωγή των γάμων θα αυξηθεί στα 300 άτομα.

Η επιτροπή εισηγήθηκε οι εμποροπανήγυρεις να επιτραπούν σε όλη τη χώρα όταν θα έχει εμβολιαστεί το 50% του πληθυσμού, ενώ θετική ήταν και για το άνοιγμα των φροντιστηρίων.

Επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν στις 19:00 από τον Νίκο Χαρδαλιά και τον Βασίλη Κικίλια.

 

ΠΗΓΗ

Μπήκαν στην Πάτρα οι αγρότες με τρακτέρ – Έκλεισαν την Περιμετρική, έβγαλαν με τα χέρια περιπολικό από το δρόμο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Επεισόδια στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου: H Αστυνομία μπλόκαρε τα τρακτέρ, πέρασαν πεζοί οι αγρότες, ξύλο, χημικά και χρήση κρότου-λάμψης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Ουρές οχημάτων στην Περιμετρική της Πάτρας – Κλειστός επ’ αόριστον ο δρόμος από τους αγρότες, πρόταση στο τραπέζι για κινητοποίηση στη Γέφυρα την Τρίτη (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο Πατρινός που έχασε την ζωή του στο τροχαίο με το φορτηγό στην Ιόνια Οδό – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Σοκαριστικό τροχαίο στο κέντρο της Πάτρας: Ο δικυκλιστής εκφενδονίστηκε πάνω σε ΙΧ (ΦΩΤΟ)

Αίγιο: Για παρακώλυση συγκοινωνιών κατηγορούνται δύο αγροτοσυνδικαλιστές – Δικογραφία και για τον αποκλεισμό στην Αχαγιά

Τραγωδία σε παράδρομο της Ιόνιας Οδού – Νεκρός Πατρινός οδηγός φορτηγού μετά από ανατροπή (ΦΩΤΟ)

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Πραποπούλου, μια από τις καλλονές της παλιάς Πάτρας