Τι γίνεται με τη Μαρία Μπεκατώρου: η δυσαρέσκεια και οι προτάσεις

 

Τίτλους τέλους ρίχνει αυτή τη βδομάδα το Still Standing έχοντας διαγράψει μία πολύ κακή σεζόν στους πίνακες τηλεθέασης, αλλά το κυριότερο κλονίζοντας τη σχέση της παρουσιάστριας Μαρίας Μπεκατώρου με τον ΑΝΤ1.

Αποτέλεσμα; Να θεωρείται δεδομένο πως η Μαρία Μπεκατώρου θα αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1 με τους περισσότερους να υποστηρίζουν πως κατευθύνεται στο MEGA και με σκοπό να παρουσιάσει ένα τηλεπαιχνίδι στο καινούργιο τηλεοπτικό «σπίτι» της.

Το «γυαλί» με το κανάλι του Αμαρουσίου ράγισε όταν η διοίκηση του σταθμού αποφάσισε χωρίς να ερωτηθεί η παρουσιάστρια να αλλάξει την ώρα προβολής με αποτέλεσμα το Still Standing να σημειώσει πτωτική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης. Επίσης, η πορεία του Your Face Sounds Familiar που λόγω της πανδημίας ανέβαλε συνεχώς την προβολή του έκανε την Μπεκατώρου να αισθάνεται… παροπλισμένη, κάτι που φαίνεται ότι έχει σημασία και για την πρόταση που της έκανε ο ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου η διοίκηση πρότεινε στην παρουσιάστρια ανανέωση του συμβολαίου της, που ολοκληρώνεται το επόμενο διάστημα, αυξάνοντας κατά τι μάλιστα την αμοιβή της, αλλά χωρίς να της έχει γίνει σαφής πρόταση για το τι θα κάνει, τουλάχιστον το πρώτο μισό της επόμενης σεζόν.

Από την άλλη, οι σειρήνες, καθώς δεν είναι μόνο μία, της έχουν κάνει συγκεκριμένες προτάσεις, όπως αυτή που ανέφερα για το τηλεπαιχνίδι του MEGA. Όσοι γνωρίζουν και έχουν συνεργαστεί με τη Μαρία Μπεκατώρου έχουν διαπιστώσει πως είναι μία παρουσιάστρια που δεν δημιουργεί προβλήματα και… βεντετιλικία, ενώ μάλιστα όταν αισθανθεί «ασφαλής» δύσκολα… ραγίζει το γυαλί.

Οι καλά γνωρίζοντες όμως, υποστηρίζουν ότι το «γυαλί» με τον ΑΝΤ1 έχει ραγίσει και παρά το «δέσιμο» που έχει με το κανάλι του Αμαρουσίου θα αποδεχτεί μία από τις προτάσεις που της έχουν γίνει, με πιο πιθανό να κατευθυνθεί προς MEGA συχνότητα…!