Πάτρα: Οταν ο Σωτήρης Κοντιζάς έπαιζε σε σποτ του Δήμου για το κυκλοφοριακό! ΒΙΝΤΕΟ

 

Μια ιστορία σχεδόν 15 χρόνων πριν ξέθαψε από τη μνήμη του ο γνωστός διαφημιστής και σκηνοθέτης Σπύρος Ματθαιόπουλος και την ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο κ. Ματθαιόπουλος θυμήθηκε ένα σποτ που είχε ετοιμάσει για λογαριασμό του Δήμου Πατρέων σχετικά με μια καμπάνια για το κυκλοφοριακό ζήτημα της πόλης. Στο βίντεο εμφανίζεται και ένας άνθρωπος που πλέον βρίσκεται σχεδόν καθημερινά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ως κριτής στο MasterChef.

Ο λόγος για τον Σωτήρη Κοντιζά, ο οποίος συμμετείχε στην καμπάνια - άσημος ακόμα - και έκανε τον Ιάπωνα ταξιδιώτη που έχανε το πλοίο της γραμμής λόγω της κίνησης.

Η ανάρτηση του Σπύρου Ματθαιόπουλου αναφέρει:

ΟΤΑΝ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΝΤΙΖΑΣ "ΕΧΑΝΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ" ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Να έχεις σκηνοθετήσει τον Κοντιζά και να μην το ξέρεις... Και τον έβλεπα φέτος στο παιχνίδι και έλεγα, βρε κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει ...και θυμήθηκα: Καμπάνια Δ. Πατρέων από το 2007 (ή το 8;). Εν τω μεταξύ, ανάθεμα κι αν ήξερα τι έλεγαν στα γιαπωνέζικα, γιατί στην αρχή έλεγαν και δικά τους εκτός κειμένου και στη φούρια δεν είχα κρατήσει σημειώσεις, και τους υπότιτλους, τους είχα βάλει με μαντεψιές. Για την ιστορία, ψάχνοντας γιαπωνέζους για το κάστινγκ ένας φίλος παραγωγός, μου είχε συστήσει τη Γιουκίκο Κροντηρά ηθοποιό-κάρακτερ εκείνη την εποχή, η οποία, τότε, τελείως συμπτωματικά, ήταν στην Πάτρα και όταν της είπα ότι θέλουμε και έναν άντρα, μας έφερε από Αθήνα το Σωτήρη. Μου είχε κάνει εντύπωση το όνομα: Γιαπωνέζος και Σωτήρης; Αλλά μας έσωσε όντως. Ψηλό παιδί, βλοσυρός και ψαρωτικός.  Ερμηνευτικά δε, εξαιρετικά ακριβής και συνεπής, μπήκε στο χαρακτήρα κατευθείαν. Σε τρία ταίηκ είχαμε τελειώσει. Αυτό που λέμε, το 'χει. Και οι δύο γιαπωνέζοι μας δηλαδή. -Για τους άλλους ερμηνευτές δεν θα πω κάτι, γιατί εδώ στην Πάτρα τους γνωρίζετε πολύ καλά... Παραγωγή Elevator τότε, και View. Κάμερα ο Χρήστος Ορτέντζιο. Πρέπει μάλλον να βρούμε τα αμοντάριστα...

 

 

 

πηγή βίντεο: 
poulakissyrios

Διαβάστε επίσης