Ζάκυνθος: Ο καταζητούμενος εφοπλιστής και η φωτογραφία – ντοκουμέντο των εκτελεστών

 

Γόνος μεγάλης εφοπλιστικής οικογένειας του Ψυχικού που καταζητείται φέρεται να χορήγησε τα «αναγκαία» μέσα στον Ζακυνθινό σωματοφύλακά του, που κατονομάστηκε [προ του θανάτου του] από τον ξενοδόχο Ντίμη Κορφιάτη ως ο «εκτελεστής» της μαφίας που δρούσε στο νησί.

Πάντως ο 58χρονος αναγνώρισε πέραν πάσης αμφιβολίας -όπως έχει καταθέσει- τον «δολοφόνο» bodyguard μέσα απ’ αυτή τη φωτογραφία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr και η οποία του είχε επιδειχθεί πέρσι τον Ιούνιο από την τοπική αστυνομία. Αναλυτικά το θύμα είχε καταθέσει ένα προς ένα τα περιστατικά.

Γνώριμη η φιγούρα του «εκτελεστή»

«Την 9η Ιουνίου του 2020 και περί ώρα 14:25 στην περιοχή του Αγίου Σώστη Λιθακιάς Ζακύνθου σκοτώνουν  τη σύζυγό μου Χριστίνα – Θωμαΐδα – Κλουτσινιώτη λίγα μέτρα μακριά από την οικία μας όταν δεχτήκαμε δολοφονική επίθεση με αποτέλεσμα και τον βαρύτατο τραυματισμό μου. Οι δύο δράστες επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μάρκας Yamaha μοντέλο TDM 850, φορούσαν μαύρες φόρμες και άσπρα κράνη ώστε να προσομοιάζουν με τις στολές της ομάδας Δίας της Ελληνικής Αστυνομίας. Μόλις αντιλήφθηκαν πως πλησίαζα με την μοτοσυκλέτα  μου στην οποία επέβαινε ως συνοδηγός η σύζυγός μου, ο συνεπιβάτης της μοτοσυκλέτας των δραστών πυροβόλησε εναντίον μας με ανθρωποκτόνο πρόθεση τουλάχιστον ή οκτώ φορές με όπλο διαμετρήματος 45mm. Ως φυσικό αυτουργό της δολοφονίας της συζύγου μου και της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος μου αναγνώρισα πέραν πάσης αμφιβολίας από φωτογραφίες των δραστών που προέρχονται από κάμερες της περιοχής που επιδείχτηκαν σε εμένα από την αστυνομία. Τον σωματοφύλακά του εφοπλιστή και η αναμφίβολη αναγνώριση του οφείλεται στο σωματότυπό του και στην χαρακτηριστική στάση που χρησιμοποιεί κάθε φορά που κάθεται στη μοτοσικλέτα του. Τη στάση του αυτή με τις παλάμες να κοιτούν προς τα πίσω την αναγνώρισα αμέσως καθώς με τον ίδιο ακριβώς τρόπο κάθεται στις άμαξες με τα άλογα τις οποίες χρησιμοποιεί για επαγγελματικούς σκοπούς ο ίδιος και η οικογένειά του και είναι μοναδική αυτή η στάση καθώς του εν λόγω άτομο πάσχει από χαρακτηριστικό είδος κύφωσης. Επίσης στο ύψος η κοιλιά του και η αστάθεια στο βάδισμα του ένεκα του μεγάλου ύψους του και του υπερβολικού του βάρους είναι επιπλέον χαρακτηριστικά που καθιστούν απόλυτα βέβαιο ότι είναι το πρόσωπο που μας πυροβόλησε». 

Η εμπλοκή του εφοπλιστή

«Ο εκτελεστής, εργάζεται στον εφοπλιστή … ως μέλος του προσωπικού ασφαλείας και όλα τα μέσα μεταφοράς των δραστών τα οποία χρησιμοποιήθηκαν  όπως το αυτοκίνητο και το φουσκωτό σκάφος είναι ιδιοκτησίας του εφοπλιστή. Το εν λόγω σκάφος μεταφέρθηκε την 5η Ιουνίου του έτους 2020 στη Σκαφιδιά Ηλείας με σημείο εκκίνησης την οικία του εφοπλιστή στο Ψυχικό, με τρέιλερ και με θωρακισμένο όχημα  αυτοκίνητο μάρκας Mercedes G που κατέληξε στη Σκαφιδιά Ηλείας.

Click4More Αξιωματικός σε ρόλο «γκάνγκστερ» στη Ζάκυνθο – Ο Ντίμης Κορφιάτης είχε κατονομάσει και 2ο αστυνομικό

Αναφορικά με τη συμμετοχή του εφοπλιστή έχω να μεταφέρω τα εξής από το έτος 2017 το θωρακισμένο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του μάρκας Mercedes G χρησιμοποιήθηκε από τον εκτελεστή και κατά τη διάρκεια της εξέλιξης των δικαστηρίων που είχα στην Πάτρα με τα γνωστά αδέλφια της Ζακύνθου οι οποίοι είναι και φίλοι του.  Θεωρώ δεδομένο ότι ο ίδιος παραχώρησε τα μέσα μετάβασης και διαφυγής των δραστών γνωρίζοντας εκ των προτέρων για το σεβασμό δολοφονικό σχέδιο».

newsit