Στα έργα της Εγλυκάδας ο Πελετίδης

09/06/2021 | 12:38

 

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, με υπηρεσιακούς παράγοντες της Διεύθυνσης Έργων του Δήμου, επισκέφθηκαν το εργοτάξιο της οδού Ευρυβιάδου στην Εγλυκάδα όπου ολοκληρώνεται η πλήρης ανακατασκευή της οδού, σε πολύ μεγάλο μήκος της.

Η οδός Ευρυβιάδου είναι δρόμος με υψηλό κυκλοφοριακό φόρτο και σε αυτόν έχουν γίνει εργασίες πλήρους ανακατασκευής πεζοδρομίων, ύδρευσης, κρασπέδων, υπόβασης και βάσης ασφαλτόστρωσης.

Τα έργα ασφαλτοστρώσεων και ανακατασκευών οδών και πεζοδρόμων συνεχίζονται από το Δήμο σε πολλές περιοχές της Πάτρας.

 

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θλίψη για την απώλεια της εκπαιδευτικού Ειρήνης Καραβίτη