Πάτρα: Χαμός από το πρωί στα φαρμακεία – Δεν δίνουν δωρεάν self test μετά την απόφαση του συλλόγου – Εργαζόμενοι δεν μπορούν να πάνε στη δουλειά τους!

 

Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι πατρινοί που απο το πρωί σπεύδουν στα φαρμακεία για να προμηθευτούν δωρεάν self test, καθώς πρέπει να εμφανιστούν στην εργασία τους με το αποτέλεσμα του ελέγχου για τον κορονοϊό.

Ωστόσο, τα φαρμακεία της Πάτρας , στην συντριπτική πλειοψηφία τους δεν χορηγούν μετά την απόφαση της γενικής συνέλευσης του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αχαίας, για μη χορήγηση δωρεάν τεστ , καθώς όπως σημειώνουν οι φαρμακοποιοί έχουν αυξηθεί σημαντικά οι εργασικές υποχρεώσεις τους και δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους, ασχολούμενοι με αλλότριες εργασίες.

Το tempo24 βρέθηκε από το πρωϊ σε αρκετά φαρμακεία του κέντρου της Πάτρας και διαπίστωσε πως οι πολίτες που έσπευδαν να προμηθευτούν  τα δωρεάν self test, που δικαιούντο, δεν έβρισκαν και άκουγαν από τους φαρμακοποιούς πως έχουν τελειώσει.

Πάτρα: Χαμός από το πρωί στα φαρμακεία - Δεν δίνουν δωρεάν self test μετά την απόφαση του συλλόγου - Εργαζόμενοι δεν μπορούν να πάνε στη δουλειά τους!

Να σημειωθεί πως σήμερα , σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου Εργασίας, τρία δωρεάν self test για τον κορονοϊό θα μπορούν να προμηθευτούν, μέσω των φαρμακείων, οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα, όμως οι πατρινοί αντιμετωπίζουν πλέον σοβαρό πρόβλημα, δεδομένου ότι αδυνατούν να τα προμηθευτούν.

Αγνωστο είναι τι θα συμβεί εντός της ημέρας , ή αύριο, και εάν θα υπάρξει παρέμβαση των αρχών, καθώς υπάρχει έντονη δυσφορία από τους πολίτες που δεν μπορούν να προσέλθουν στην εργασία τους εφόσον δεν έχουν το αρνητικό τεστ στα χέρια τους. 

Κόλαση φωτιάς στην Αχαΐα: Καίγονται σπίτια επιχειρήσεις και νεκροταφείο – Εκκενώνονται Καμίνια, Βραχνέικα και Τσουκαλέικα, έκλεισε τμήμα της Πατρών-Πύργου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Δεύτερη νύχτα με πύρινο εφιάλτη – Μπαράζ μηνυμάτων του 112 για εκκενώσεις οικισμών, κλειστή η Περιμετρική (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Νύχτα αγωνίας στην Πάτρα: Ανεξέλεγκτο το πύρινο μέτωπο στην περιοχή των Συχαινών – Προληπτική εκκένωση Μπάλα και Βούντενης, έκλεισε η Περιμετρική (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πύρινος όλεθρος στην Πάτρα: Εκτός ελέγχου η φωτιά – Καίγονται σπίτια, απομάκρυνση κατοίκων και απεγκλωβισμοί (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Εφιαλτικές στιγμές από τις μεγάλες πυρκαγιές σε Δυτική Αχαΐα και Συχαινά: Εκκενώνονται Μποζαΐτικα, Μπάλα & Βούντενη, αναζητούν ύποπτους για τη φωτιά της Πάτρας (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Κόλαση φωτιάς στα Συχαινά: Κάηκαν σπίτια, εκκενώνονται οικισμοί και κτίρια – Δραματικές στιγμές για τους κατοίκους (ΦΩΤΟ & BINTEO)

Δραματική νύχτα στη Δυτ. Αχαΐα: Επιχείρηση απομάκρυνσης χιλιάδων κατοίκων – Έφτασε στα Τσουκαλέικα και καίει σπίτια και αυτοκίνητα η φωτιά – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Πάτρα: Προσαγωγή δύο υπόπτων για την καταστροφική πυρκαγιά στα Συχαινά