ΣΟΚ στην Ελευθέριανη Ναυπάκτου - Τον πυροβόλησε για ένα ... γατάκι - Σε κρίσιμη κατάσταση το θύμα νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας

 

 

ΝΕΟΤΕΡΑ:

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι δύο άνδρες βρίσκονταν συχνά στο καφενείο του χωριού, στην Ελευθέριανη Ναυπάκου. Μάλιστα, φέρεται να ήταν και φίλοι. Οι πληροφορίες λένε ότι ο 60χρονος δράστης, πήγε με καραμπίνα στο σπίτι του 70χρονου για κάποιες προσωπικές διαφορές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του npress, ο δράστης του ζήτησε τον λόγο που πριν μία περίπου εβδομάδα, του σκότωσε το γατάκι με το αυτοκίνητό του.

Εκεί φαίνεται να προηγήθηκε έντονη συζήτηση με τον 60χρονο  να "σημδεύει" στο στήθος τον ηλικιωμένο με την καραμπίνα. Τον πυροβολεί στο στήθος και ο ηλικωμένος πέφτει αιμόφυρτος. 

Ο 70χρονος, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας. 

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της αστυνομίας, για τον εντοπισμό του δράστη.  

---------------

 

ΝΕΟΤΕΡΑ: 

ΣΟΚ στο χωριό Ελευθέριανη. 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του tempo24, ο δράστης ένας 61χρονος πυροβόλησε με καραμπίνα στο στήθος έναν 70χρονο. 

Μέχρι στιγμής ο δράστης, διαφεύγει της σύλληψης ενώ ο 70χρονος μεταφέρεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας. Φαίνεται ότι οι δύο άνδρες είχαν προσωπικές διαφορές. 

 

-------------------

Δύο άνδρες σε χωριό της Ναυπακτίας διαπληκτίστηκαν και ο ένας εκ των δύο πυροβόλησε σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews.gr τον άλλο στο στήθος.

Αυτή την ώρα ασθενοφόρο τον μεταφέρει σε νοσοκομείο της Πάτρας για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες. Η κατάσταση του είναι σοβαρή. Άνδρες του ΑΤ Ναυπάκτου βρίσκονται στο σημείο.

https://www.nafpaktianews.gr/

Διαβάστε επίσης