Πάτρα: Πατέρας αστυνομικού ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός στο Άνω Καστρίτσι

Σοκ στην περιοχή του Καστριτσίου προκάλεσε ο αιφνίδιος θάνατος του άνδρα ο οποίος κατέρρευσε έξω από το Κοινοτικό Γραφείο του Άνω Καστριτσίου. Πρόκειται για πατέρα αστυνομικού ο οποίος υπηρετεί στο Τμήμα Τροχαίας Πατρών.  

Νεκρός είναι ο 73χρονος Σπύρος Τσάμης και πατέρας του αστυνομικού Γιώργου Τσάμη.

Ο θάνατος του άνδρα οφείλεται σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις σε παθολογικά αίτια. Πληροφορίες αναφέρουν πως κατέρρευσε στο σημείο, φεύγοντας απο καφενείο της Κοινότητας.

Μόλις έγινε γνωστό οτι ο άνδρας κατέρρευσε, στο σημείο κλήθηκε πλήρωμα μονάδας του ΕΚΑΒ. Διαπιστώθηκε ο θάνατός του και στην συνέχεια κλήθηκεν η Αστυνομία και ιατροδικαστής.

Ο άνδρας που εντοπίστηκε νεκρός  είναι κάτοικος της περιοχής.

Πάτρα : Πτώμα άνδρα βρέθηκε στο Κοινοτικό Γραφείο Άνω Καστριτσίου – Μεγάλη κινητοποίηση

Τραγωδία στην Αχαΐα – “Έσβησε” 6χρονη

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ τριών ατόμων – Βγήκαν μαχαίρια!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)