Διονύσης Κολλιόπουλος: "Εγκατέλειψαν το παιδί μου, αφού το χτύπησαν" - Ο πατέρας του 17χρονου που παρασύρθηκε στα Μποντέικα κάνοντας ποδήλατο

 

Μια δυσάρεστη περιπέτεια, ευτυχώς με αίσιο τέλος, έζησε η οικογένεια του Διονύση Κολλιόπουλου από τα Σαγέικα δυτικής Αχαΐας.

Ο ανήλικος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και εγκαταλείφθηκε στην Πατρών – Πύργου το ύψος των Μποντείκων είναι ο γιος του Νικόλας. Ο οποίος ευτυχώς είναι καλά. 

Ο ίδιος έγραψε χθες τα ξημερώματα στο προφίλ του: “Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους. Μέσα από εδώ θα θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάποιους ανθρώπους που μας βοήθησαν σε μια από τις δυσκολότερες μέρες της ζωής μας και συγκεκριμένα Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του παιδιού μας και την εγκατάλειψη μετά από αυτόν. Ποιο συγκεκριμένα όλους αυτούς που βρέθηκαν στο σημείο και σταμάτησαν και βοήθησαν,το ΕΚΑΒ και το Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαίας ,το αστυνομικό τμήμα τον διοικητή και το προσωπικό του τμήματος της Κάτω Αχαΐας για την γρήγορη και έγκαιρη ανταπόκριση ώστε να βρεθεί ο αίτιος του τροχαίου και τέλος σε όλους εσάς που μέσω μηνυμάτων αλλά και τηλ είχατε την ίδια αγωνία με εμάς. Σας ευχαριστώ όλους και εύχομαι να είναι το τελευταίο τέτοιο συμβάν”.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το συμβάν:

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, από
αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, ένας αλλοδαπός
άνδρας, διότι οδηγώντας αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοποδήλατο, το
οποίο οδηγούσε 17χρονος ανήλικος, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει
ελαφρά και να τον εγκαταλείψει στο σημείο.

Ο ανήλικος τραυματίας διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό
Νοσοκομείο Πατρών ‘‘Ο Άγιος Ανδρέας’’ για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Διαβάστε επίσης