Εικόνες σοκ στην πολυκατοικία του Τσακαλώτου – Μπούκαραν διαρρήκτες σε γραφεία διαλύοντας τις κάσες

Δεν πίστευσαν μάτια τους οι εργαζόμενοι των γραφείων στην οδό Μαυροκορδάτου 9 στο κέντρο της Αθήνας από το θέαμα που αντίκρισαν.

Είχαν μπει διαρρήκτες σε 9 γραφεία της πολυκατοικίας και μάλιστα είχαν καταφέρει να σκάψουν γύρω από τις κάσες και να αχρηστέψουν τις πόρτες ασφαλείας για να μπορέσουν να μπουν μέσα.

Όλα έγιναν στην οδό Μαυροκορδάτου 9 στο κέντρο της Αθήνας. Όπως εκτιμά η αστυνομία, οι δράστες πήδηξαν στην ταράτσα από διπλανό κτίριο και, αφού παραβίασαν την πόρτα, ξεκίνησαν το καταστροφικό τους έργο.

Οι δράστες αυτήν τη φορά δεν ασχολούνται με το γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου. Άρχισαν να προκαλούν ζημιές όμως σε άλλα 9 και καταφέρνουν να τρυπώσουν σε πέντε.

Έφυγαν χωρίς να τους καταλάβει κανείς

Μέσα στα γραφεία ανοίγουν ντουλάπες και συρτάρια. Παίρνουν δύο laptop που βρίσκουν και φεύγουν δίχως να γίνουν αντιληπτοί.

Σε ένα από τα γραφεία, οι δράστες, όπως αποδείχθηκε, μπήκαν μόνο και μόνο για να γράψουν σε τοίχο.

Οι δράστες μπορεί να έκαναν θόρυβο κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, αλλά όπως φαίνεται γνώριζαν ότι δεν υπήρχε κανείς να τους ακούσει, αφού στους ορόφους της πολυκατοικίας υπάρχουν μόνο γραφεία, που τις νύχτες παραμένουν κλειστά.

Να σημειωθεί ότι πριν από περίπου έναν μήνα, άγνωστοι έκαναν ριφιφί στο γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου στον 7ο όροφο και πριν φύγουν προκάλεσαν ζημιές στην εξώπορτα.

Μετά το νέο χτύπημα, οι ιδιοκτήτες ζητούν ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας στην περιοχή και εμφανίζονται αποφασισμένοι να τοποθετήσουν κάμερες ασφαλείας για να θωρακίσουν καλύτερα τα γραφεία τους.

πηγή

Διαβάστε επίσης