Πάτρα: Το τελευταίο αντίο στον Τάσο Μπερδέση – Ο σπαραγμός της μάνας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στον τόπο καταγωγής του, τη Μιτόπολη Αχαΐας κηδεύτηκε το απόγευμα ο Τάσος Μπερδέσης που δολοφονήθηκε χθες το πρωί σε ενέδρα θανάτου στη Βάρη Αττικής.

stigmiotypo_othonis_120.png

Η οικογένειά του,  συγγενείς και φίλοι συνόδευσαν τη σορό του από το σπίτι του στην Πάτρα, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μιτόπολης για να πουν το τελευταίο «αντίο» στον 39χρονο πυγμάχο.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του Τάσου Μπερδέση που δεν μπορεί να πιστέψει πως το παιδί της χάθηκε για πάντα.

“Λατρεία μου που μας αφήνεις..Γιατί μας άφησες μόνους..Αντρα μου, τι θα κάνω εγώ”, ήταν μερικά από τα τελευταία λόγια στον γιο της που ράγισαν καρδιές.

Στην κηδεία μεταξύ άλλων ήταν παρόντες ο γνωστός ποινικολόγος και φίλος του Τάσου Μπερδέση, Σάκης Κεχαγιόγλου και ο ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης με τη σύζυγό του, επίσης ηθοποιό, Μαρία Κορινθίου.

123.jpg

 

 

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Πάτρα: Το “μαγαζί” είχε από κοκαΐνη μέχρι χάπια έκσταση – Συνελήφθησαν δύο άτομα για εγκληματική οργάνωση – Έρευνες σε σπίτια της πόλης

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στη Δυτική Ελλάδα: Νεκρό βρέφος 6 μηνών

Πάτρα: Η ώρα της δικαίωσης για τις οικογένειες του 20χρονου Γιάννη και του 18χρονου Γιώργου – Το τροχαίο που “πάγωσε” το πανελλήνιο