GNTM: Τι δήλωσε η Βίκυ Καγιά για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή της

Η Βίκυ Καγιά θα απουσιάζει από το φετινό GNTM με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου να παίρνει τη θέση της. Σήμερα, η 42χρονη μίλησε για πρώτη φορά για την αντικαταστάτριά της και έβαλε τέλος στις συγκρίσεις που γίνονται μεταξύ τους.

«Οι οντισιόν έχουν σχεδόν τελειώσει, η πρώτη φάση. Μια χαρά τα πάνε. Δεν έχω περάσει μία βόλτα. Δεν είναι σωστό» είπε η Βίκυ Καγιά. Παράλληλα, πρόσθεσε για την Ισμήνη: «Φυσικά στη θέση μου είναι η Ισμήνη, που να είναι; Η Ισμήνη μπήκε στη θέση για να συμπληρώσει τον ρόλο της Βίκυς. Δεν είναι ωραίο να συγκρίνουμε. Φυσικά και μιλήσαμε με την Ισμήνη. Σαν επαγγελματίας πρέπει να ξέρεις να σταματάς και να δίνεις χώρο σε νέους ανθρώπους να λάμψουν. δεν είναι κακή η αλλαγή».

Θυμίζουμε ότι η Ισμήνη είχε πει για το GNTM και τα πρώτα γυρίσματα: «Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη. Είναι η πρώτη μέρα σήμερα και θα δούμε πως θα πάει. Έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε. Δεν είχα κάτι τέτοιο στο μυαλό μου. Ήταν όλο λίγο ξαφνικό και έγινε πολύ γρήγορα. Όπως γνωρίζετε μένω στην Αμερική οπότε δεν ήξερα και πως γίνονταν τα πράγματα εδώ. Τα καταφέραμε, όμως, ήρθα».

πηγή

Διαβάστε επίσης