"Πάτρα Ενωμένη": Συναντήσεις σε ΔΕΥΑΠ και Βιολογικό ΦΩΤΟ

 

Η παράταξη «Πάτρα Ενωμένη»  σε ανακοίνωσή της σημειώνει ότι, συνέχισε κι αυτήν την εβδομάδα τις ενημερωτικές της συναντήσεις με φορείς της περιοχής και εκπροσώπους συλλόγων, οργανισμών και των τοπικών κοινωνιών.

Σειρά πήραν η ΔΕΥΑΠ και ο Βιολογικός Καθαρισμός της Πάτρας, με τους υπευθύνους των οποίων έγινε αναλυτική ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων.

Παρόντες ήταν ο επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» Νίκος Παπαδημάτος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Θόδωρος Ξυλιάς, Κώστας Σβόλης, Νίκος Θεοδωρόπουλος και Βασίλης Σιαδήμας και το στέλεχος της παράταξης, μηχανικός, Γιώργος Ζησιμάτος.

Στη ΔΕΥΑΠ τα στελέχη της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» υποδέχθηκαν ο γενικός διευθυντής Κώστας Καλογερόπουλος και ο διευθυντής ύδρευσης Δημήτρης Στεργιόπουλος, με τους οποίους έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση και ενημέρωση για μια σειρά θεμάτων που «καίνε» τους πολίτες. Ομοίως και με τους υπευθύνους στον Βιολογικό Καθαρισμό της Πάτρας, με τα στελέχη του δημοτικού συνδυασμού να καταθέτουν τις απορίες τους για τη λειτουργία του μηχανισμού καθαρισμού των λυμάτων και να κατατοπίζονται αναλυτικότατα.

Στόχος της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» είναι να ενημερώνονται συνεχώς τα μέλη της για όλα τα θέματα της πόλης, έχοντας επαφές και συνεργασία με φορείς και δημότες, αλλά και ασκώντας, με αυτόν τον τρόπο, όσο το δυνατόν πιο αντικειμενική, υπεύθυνη και ποιοτική κριτική στη Δημοτική Αρχή, με καίριες παρεμβάσεις, με σχέδιο και με επιχειρήματα.

Οι συναντήσεις θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ