Δημήτρης Ξανθόπουλος: “Είναι λίγο άδικο που βγαίνει ένας χώρος διεστραμμένος”

29/05/2021 | 12:32

Καλεσμένος στο Πάμε Δανάη ήταν ο Δημήτρης Ξανθόπουλος και μίλησε για την επιτυχία που κάνει ο ο Σιωπηλός Δρόμος αλλά και για τις καταγγελίες που υπήρξαν στον χώρο του θεάματος

«Έχω ένα παρελθόν με τον Βαρδή, από την τελευταία του ταινία “Ζίζοτεκ”. Είναι μια ταινία που αγάπησα πάρα πολύ και όταν ο Βαρδής μου είπε ότι ετοιμάζει κάτι τηλεοπτικά, δέχτηκα αμέσως. Επειδή είμαι πατέρας δυο παιδιών το σενάριο του Σιωπηλού Δρόμου με άγγιξε συναισθηματικά.

Έχω δύο μικρά παιδιά και φοβάμαι πολύ για αυτά με όλους τους κινδύνους που υπάρχουν στην κοινωνία. Στα επόμενα επεισόδια στον Σιωπηλό Δρόμο θα δούμε μια μεγάλη ανατροπή που έχει να κάνει με το παρελθόν. Ποτέ τίποτα στο βαθύ Αττικής δεν είναι αυτό που φαίνεται», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ξανθόπουλος.

Για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου, ο Δημήτρης Ξανθόπουλος είπε: «Όλες οι καταγγελίες που βγήκαν στην επιφάνεια δεν είναι καθόλου κολακευτικά για το χώρο μας. Θεωρώ πολύ γενναίο αυτό που έγινε με τους ανθρώπους που προχώρησαν στις καταγγελίες.

πηγή

Άρια Καλύβα για τον Κωνσταντίνο Βασάλο: «Εμένα μου αρέσουν οι τετραπέρατοι, όχι οι τετρακέφαλοι!» ΒΙΝΤΕΟ

Παραλίες: «Βρέχει» καταγγελίες για παρανομίες – Πάνω από 50 στην Αχαΐα – Πόσες στη Δυτ. Ελλάδα

Δυτ. Ελλάδα: Αυτός είναι ο άτυχος ιερέας με το τραγικο τέλος

Μουντιάλ Συλλόγων: Ο Γκιρασί έστειλε την Ντόρτμουντ στα προημιτελικά

Σε “κίτρινο” συναγερμό και σήμερα περιοχές της Δυτ. Ελλάδας – ΧΑΡΤΗΣ

Πολύεδρο: Το πρόγραμμα εκδηλώσεων μέχρι τις 5 Ιουλίου

Παντρεύεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός με την Αλεξάνδρα Νίκα – Δείτε πότε

Η ΕΛΕΑΝΑ βράβευσε τον Χαράλαμπο Μπονάνο