Ολυμπιακός: Χειρουργήθηκε ο Ελ Αραμπί

27/05/2021 | 16:46

 

 

Λίγες ημέρες αφού έφτασε τις 100 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού, στον τελικό κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στη μύτη και συγκεκριμένα στο ρινικό διάφραγμα.

Ως εκ τούτου, ο 34χρονος επιθετικός των «ερυθρόλευκων» ενημέρωσε την Ομοσπονδία της πατρίδας του πως δεν θα είναι σε θέση να ενισχύσει την Εθνική Μαρόκου στις φιλικές αναμετρήσεις εντός του Ιουνίου με Γκάνα και Μπουρκίνα Φάσο, στις 8 και 12 Ιουνίου αντίστοιχα.

Η εξέλιξη αυτή δίνει τη δυνατότητα στον Ελ Αραμπί να είναι παρών από την έναρξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού (15/6) και πανέτοιμος όταν θα ξεκινήσει η β΄ προκριματική φάση του Champions League, δηλαδή το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Εκτός από τον Ελ Αραμπί, αποκλείστηκε από την αποστολή του Μαρόκου επίσης λόγω τραυματισμού ο Φεντάλ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. 

https://www.zougla.gr/

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου