Πάτρα: "Τρομάξαμε πολύ.. είπαμε ότι θα καούμε ζωντανοί" - Μιλά στο tempo24 ένοικος της πολυκατοικίας με το ύποπτο περιστατικό...

 

"Τρομάξαμε πολύ... Είπαμε ότι θα καούμε ζωντανοί".

Μαρτυρία από ένοικο της πολυκατοικίας στην οδό Ναυαρίνου στην Πάτρα, στην οποία προ ημερών, όπως έγραψε το tempo24, έπιασε φωτιά η αλληλογραφία! 

Για το περίεργο περιστατικό κλήθηκε βέβαια, να το εξετάσει η αστυνομία. Όμως σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται να είναι μια ακόμη... "μέθοδος" που χρησιμοποιούν δράστες για να απομακρύνουν ενοίκους από τα διαμερίσματά τους αιφνίδια ώστε να μπορούν ανενόχλητοι να "μπουκάρουν" και να αρπάζουν ότι βρουν. 

Ακόμα, το περιστατικό διερευνάται από την αστυνομία, όμως κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι ένοικοι συζητούν το ενδεχόμενο να βάλουν κάμερα στην είσοδο της πολυκατοικίας καθώς έχουν θορυβηθεί από τα όσα συμβαίνουν. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγες ημέρες, αναγνώστες του tempo24, μετέφαραν, ότι επιτήδειοι τοποθετούν εμπόδια στις εισόδους των σπιτιών (σκουπίδια, ψόφια ποντίκια κ.α.) προκειμένου και πάλι να αιφνιδιάσουν τους ιδιοκτήτες ώστε να τους απομακρύνουν, αφήνοντας πίσω ανοιχτή την... πόρτα! 

Πάτρα - ΠΡΟΣΟΧΗ! Βρήκατε έξω από την πόρτα σας, σκουπίδια ή ψόφιο ποντίκι; Καθόλου τυχαίο...

 

Διαβάστε επίσης