Στην πρώτη γραμμή ο Γ. Μιχαλόπουλος ΦΩΤΟ

24/05/2021 | 19:26

 

Στην πρώτη γραμμή, όπως άλλωστε έκανε πάντα, βρέθηκε ο Πατρινός ταξίαρχος Γιώργος Μιχαλόπουλος, όταν η υπηρεσία που διευθύνει στην Αττική, κλήθηκε να αναλάβει την μεταγωγή του Γιάννη Λαγού στις φυλακές Δομοκού.

Ο Διευθυντής του Μεταγωγών, πρώην διευθυντής Αστυνομίας Αχαΐας ήταν δίπλα στους  αστυνομικούς που συμμετείχαν στην «επιχείρηση» για την μεταγωγή του με ασφάλεια στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Οι υπηρεσιακές υποχρεώσεις πλέον κρατούν τον κ. Μιχαλόπουλο στην πρωτεύουσα, όμως, η καρδιά του βρίσκεται πάντα στην πόλη του και στους ανθρώπους της.

Στην πρώτη γραμμή ο Γ. Μιχαλόπουλος ΦΩΤΟ

ΓΝΩΜΗ

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Πάτρα: Επιβεβαιώνεται ιατροδικαστικά η σοκαριστική καταγγελία πως16χρονος βίασε 12χρονη-Γνωρίστηκαν μέσω instagram-ΝΕΟΤΕΡΑ

Δυτ. Ελλάδα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο – Ο αδερφός του είχε «φύγει» με παρόμοιο τρόπο

“Βόμβα” Σπύρου Μαρτίκα για τον επιχειρηματία και τη σπείρα με τις απάτες που δρούσε και στην Πάτρα: «Έφαγε 250 χιλιάρικα από τον Παντελίδη το βράδυ που σκοτώθηκε»

Αχαΐα: Σοκάρει η αυτοκτονία άνδρα – Βρέθηκε κρεμασμένος από δέντρο, εντοπίστηκε σημείωμα

Σιωπηρή διαμαρτυρία και πορεία για τον 17χρονο Μάριο που βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου