Στην πρώτη γραμμή ο Γ. Μιχαλόπουλος ΦΩΤΟ

24/05/2021 | 19:26

 

Στην πρώτη γραμμή, όπως άλλωστε έκανε πάντα, βρέθηκε ο Πατρινός ταξίαρχος Γιώργος Μιχαλόπουλος, όταν η υπηρεσία που διευθύνει στην Αττική, κλήθηκε να αναλάβει την μεταγωγή του Γιάννη Λαγού στις φυλακές Δομοκού.

Ο Διευθυντής του Μεταγωγών, πρώην διευθυντής Αστυνομίας Αχαΐας ήταν δίπλα στους  αστυνομικούς που συμμετείχαν στην «επιχείρηση» για την μεταγωγή του με ασφάλεια στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Οι υπηρεσιακές υποχρεώσεις πλέον κρατούν τον κ. Μιχαλόπουλο στην πρωτεύουσα, όμως, η καρδιά του βρίσκεται πάντα στην πόλη του και στους ανθρώπους της.

Στην πρώτη γραμμή ο Γ. Μιχαλόπουλος ΦΩΤΟ

ΓΝΩΜΗ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Τον πλάκωσαν στο ξύλο με ρόπαλα – Μία σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Το απόλυτο μπάχαλο – Έβαλαν τους κυβόλιθους και τώρα ξανασκάβουν την Άνω Πόλη