Αχαΐα: Συναγερμός τα ξημερώματα για 13χρονη που ανακοίνωσε πως θα αυτοκτονήσει-Το τηλεφώνημα στο “Χαμόγελο του Παιδιού”

Μία 13χρονη στο Αίγιο επικοινώνησε τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Δευτέρας με το “Χαμόγελο του Παιδιού” και ενημέρωσε πως προτίθεται να θέσει τέλος στην ζωή της για προσωπικούς λόγους.

Όπως πληροφορείται το tempo24.news άμεσα υπήρξε ενημέρωση των Αστυνιμικών Αρχών της περιοχής και σήμανε συναγερμός προκειμένου να εντοπιστεί το κορίτσι.

Περίπου στις 6 τα ξημερώματα αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν την 13χρονη και να βάλουν τέλος στην αγωνία που προκλήθηκε από το τηλεφώνημά της.

Άμεσα δε, ενημερώθηκαν και οι γονείς της για το περιστατικό. Να σημειωθεί πως τόσο η αντίδραση από τους συνεργάτες του “Χαμόγελου του Παιδιού” όσο και η κινητοποίηση της Αστυνομίας ήσαν γρήγορες και αποτελεσματικές.

Πάτρα: 56χρονη βρέθηκε νεκρή στην οικία της

Τραγωδία στην Πάτρα: 49χρονος βρέθηκε νεκρός

Τροχαίο–σοκ στην Περιβόλα: Αγροτικό μπήκε μέσα σε ταβέρνα και ο οδηγός έπεσε σε τρύπα κάτω από το όχημα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε σοκαριστικό τροχαίο – Τα οχήματα κατέληξαν σε πόρτα επιχείρησης!

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” στα 48 του ο Θανάσης Γκώγκος

Θα τρίζουν τα κόκαλα της Αθηνάς Παπαχρήστου: Μήνες τώρα σε συνεργείο της Πάτρας το ασθενοφόρο – δωρεά της

Πάτρα: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες – Πρόλαβε και βγήκε ο οδηγός (ΦΩΤΟ)

Βασιλόπιτα και ανταλλαγή ευχών στην Περιφέρεια την Πρωτοχρονιά