Αχαΐα: Συναγερμός τα ξημερώματα για 13χρονη που ανακοίνωσε πως θα αυτοκτονήσει-Το τηλεφώνημα στο “Χαμόγελο του Παιδιού”

Μία 13χρονη στο Αίγιο επικοινώνησε τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Δευτέρας με το “Χαμόγελο του Παιδιού” και ενημέρωσε πως προτίθεται να θέσει τέλος στην ζωή της για προσωπικούς λόγους.

Όπως πληροφορείται το tempo24.news άμεσα υπήρξε ενημέρωση των Αστυνιμικών Αρχών της περιοχής και σήμανε συναγερμός προκειμένου να εντοπιστεί το κορίτσι.

Περίπου στις 6 τα ξημερώματα αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν την 13χρονη και να βάλουν τέλος στην αγωνία που προκλήθηκε από το τηλεφώνημά της.

Άμεσα δε, ενημερώθηκαν και οι γονείς της για το περιστατικό. Να σημειωθεί πως τόσο η αντίδραση από τους συνεργάτες του “Χαμόγελου του Παιδιού” όσο και η κινητοποίηση της Αστυνομίας ήσαν γρήγορες και αποτελεσματικές.

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Αχαΐα: Τα έκανε “γυαλιά καρφιά” στα κρατητήρια – Έσπασε τα υδραυλικά και πλημμύρισε ο τόπος – Είχε συλληφθεί αρνούμενος αλκοτέστ

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα – Άγρια επίθεση από μέλη καρναβαλικού πληρώματος σε δύο νεαρά άτομα, τους έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: Επίθεση με μπογιές και στο γραφείο του αχαιού βουλευτή Ανδρέα Κατσανιώτη