Πρωταθλητής Ελλάδας ο Ολυμπιακός στο πόλο ανδρών

17/05/2021 | 22:14

 

 

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 12-9 της Βουλιαγμένης στον 4ο τελικό της σεζόν και με 3-1 νίκες κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας στο πόλο των ανδρών.

Το τέταρτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν ντέρμπι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στη συνέχεια οι Πειραιώτες πάτησαν το… γκάζι και δεν δυσκολεύτηκαν να “καθαρίσουν” το ματς και τον τίτλο.

Ο Ολυμπιακός έφθασε έτσι στην 9η συνεχόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος στο πόλο των ανδρών, όπου και έχει πια στο παλμαρέ του 35 τρόπαια του πρωταθλητή, ως ο απόλυτος “κυρίαρχος” του αθλήματος στην Ελλάδα.

Τα οκτάλεπτα: 5-3, 1-4, 3-1, 3-1. 

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Ντάουμπε, Σκουμπάκης 2, Γενηδουνιάς 4, Αργυρόπουλος , Πρέκας, Δερβίσης, Κάκαρης 1, Μουρίκης 2, Καπότσης 1, Χρυσοσπάθης 1, Ιρβινγκ , Γαλανόπουλος.

ΝΟ Βουλιαγμένης (Χρβόγε Κολιάνιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης 1, Αλαφραγκής , Γκιουβέτσης 1 , Τρούλος 1, Γούβης, Αφρουδάκης, Καλογερόπουλος 2 , Χαλυβόπουλος, Κουρούβανης , Λόζινα 1, Μπάσιτς 2 , Ανδρεάδης, Τσαταλιός, Βλάσσης.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Τον πλάκωσαν στο ξύλο με ρόπαλα – Μία σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” ο Λευτέρης Κακουλίδης

Πάτρα: Νέο “χτύπημα” της Δίωξης Ναρκωτικών – Χειροπέδες σε μάνα και γιο