Πρωταθλητής Ελλάδας ο Ολυμπιακός στο πόλο ανδρών

17/05/2021 | 22:14

 

 

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 12-9 της Βουλιαγμένης στον 4ο τελικό της σεζόν και με 3-1 νίκες κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας στο πόλο των ανδρών.

Το τέταρτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν ντέρμπι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στη συνέχεια οι Πειραιώτες πάτησαν το… γκάζι και δεν δυσκολεύτηκαν να “καθαρίσουν” το ματς και τον τίτλο.

Ο Ολυμπιακός έφθασε έτσι στην 9η συνεχόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος στο πόλο των ανδρών, όπου και έχει πια στο παλμαρέ του 35 τρόπαια του πρωταθλητή, ως ο απόλυτος “κυρίαρχος” του αθλήματος στην Ελλάδα.

Τα οκτάλεπτα: 5-3, 1-4, 3-1, 3-1. 

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Ντάουμπε, Σκουμπάκης 2, Γενηδουνιάς 4, Αργυρόπουλος , Πρέκας, Δερβίσης, Κάκαρης 1, Μουρίκης 2, Καπότσης 1, Χρυσοσπάθης 1, Ιρβινγκ , Γαλανόπουλος.

ΝΟ Βουλιαγμένης (Χρβόγε Κολιάνιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης 1, Αλαφραγκής , Γκιουβέτσης 1 , Τρούλος 1, Γούβης, Αφρουδάκης, Καλογερόπουλος 2 , Χαλυβόπουλος, Κουρούβανης , Λόζινα 1, Μπάσιτς 2 , Ανδρεάδης, Τσαταλιός, Βλάσσης.

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Επιβεβαιώνεται ιατροδικαστικά η σοκαριστική καταγγελία πως16χρονος βίασε 12χρονη-Γνωρίστηκαν μέσω instagram-ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ – Ανακάλυψαν ναρκωτικά και όπλα μέσα σε σπίτι

Αχαΐα: Σοκάρει η αυτοκτονία άνδρα – Βρέθηκε κρεμασμένος από δέντρο, εντοπίστηκε σημείωμα

Αχαΐα: Κι άλλο περιστατικό βίας με πρωταγωνιστές ανήλικους – Έστειλαν 17χρονο μαθητή στο νοσοκομείο

Πάτρα: Μέσα σε Γυμνάσιο κακοποιήθηκε σεξουαλικά η 12χρονη – Αναμένεται δίωξη στον 16χρονο

Πάτρα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 16χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 12χρονης – Τι λέει ο δικηγόρος του-ΦΩΤΟ

Παρέμβαση Κασσελάκη για τον 18χρονο Μάριο – Ιταλοί αυτοδιοικητικοί στο πλευρό της μητέρας του