Μασούρας: «Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει να παίζεις κόντρα στον Παναθηναϊκό»

 

Ο Γιώργος Μασούρας πρωταγωνίστησε σε ακόμη ένα παιχνίδι του Ολυμπιακό, καθώς σκόραρε δύο φορές κόντρα στον Παναθηναϊκό, έχοντας σημαντική συμβολή στην εύκολη επικράτηση (4-1) επί του «τριφυλλιού» στη Λεωφόρο.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Έλληνας διεθνής άσος τόνισε ότι όλοι οι παίκτες των Πειραιωτών γνωρίζουν την σημασία του ντέρμπι «αιωνίων», τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο τελικός Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό ματς.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για τη νίκη με 4-1 σκορ επί του Παναθηναϊκού: «Είμαστε ευχαριστημένοι από τη νίκη, όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό όταν παίζεις με τον Παναθηναϊκό. Είμαστε 100% επαγγελματίες, όλοι δίνουν το 100%. Ο τελικός με τον ΠΑΟΚ θα είναι διαφορετικό παιχνίδι. Σε αυτόν δύο αντίπαλοι που θα παλέψουν για ένα τρόπαιο. Να απολαύσουμε σήμερα και αύριο το αποτέλεσμα αυτό, όσο μπορούμε».

Για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί: «Κάθε φορά λες τι άλλο μπορεί να κάνει κι όμως βρίσκει τι να κάνει. Είναι γκολτζής, χαίρεσαι να τον βλέπεις».

Για το γεγονός ότι σκοράρει με τη μία: «Όταν υπάρχει προϋπόθεση να σκοράρεις με τη μία, το κάνεις. Παίρνω και τις κατάλληλες πάσες».

https://www.zougla.gr/