Ποιος παρουσιαστής συζητά να μπει «Στη Φωλιά των Κου Κου» μετά την αποχώρηση Κρατερού Κατσούλη;

 

 

Σαν κεραυνός εν αιθρία ήρθε η είδηση πως ο Κρατερός Κατσούλης σταματά τόσο από τη «Φωλιά των Κου Κου» όσο και ευρύτερα από την καθημερινή πρωινή ζώνη. Έτσι, η Κατερίνα Καραβάτου έμεινε μόνη στην παρουσίαση της εκπομπής του STAR. Κάτι, ωστόσο, που δεν αναμένεται να μονιμοποιηθεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real life, το STAR μπαίνει σε διαδικασία αναζήτησης συμπαρουσιαστή για την Κατερίνα Καραβάτου, έπειτα από την ανακοίνωση που έκανε στον αέρα της εκπομπής ο σύζυγος της. Το κανάλι, μάλιστα, φαίνεται πως εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής του Φώτη Σεργουλόπουλου στην πρωινή ζώνη.

Το πρώτο τηλεφώνημα, δε, έχει ήδη γίνει στον παρουσιαστή.

Όσο για την Κατερίνα Καραβάτου, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται κοντά στην υπογραφή νέου συμβολαίου με το STAR ενώ κάποιες πηγές αναφέρουν ότι έχει ήδη ανανεώσει τη συνεργασία με τον σταθμό.

Το βέβαιο για την ώρα είναι ότι το σπάσιμο του κοινού συμβολαίου που είχαν οι «Κου Κου» με το STAR, προκειμένου να αποχωρήσει ο Κρατερός Κατσούλης, η Κατερίνα Καραβάτου υπέγραψε κατ’ αρχάς ένα μίνι συμφωνητικό διάρκειας δύο μηνών έως το τέλος της σεζόν και την… επίσημη ανανέωση του συμβολαίου της.

https://www.zappit.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ