Εμβολιάστηκε ο Αντιδήμαρχος που έχασε τους γονείς του από κορονοϊό - "Δυστυχώς αυτοί δεν πρόλαβαν..."

 

Εμβολιάστηκε ο αντιδήμαρχος Βασίλης Γκοτσόπουλος, που έχασε και τους δύο γονείς του από κορονοϊό, ενώ είχε νοσήσει και ο ίδιος.

Τα συναισθήματα του συγκεχυμένα... Αύριο είναι το Μνημόσυνο των αγαπημένων του γονιών. 

Ο ίδιος έγραψε: 

Σήμερα ήρθε η σειρά μου να εμβολιαστώ με την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer στο εμβολιαστικό κέντρο της Κάτω Αχα'ί'ας.
Το εμβόλιο είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να πάρω αυτόν τον καιρό για μένα, την οικογένεια μου, τους φίλους και τους συνεργάτες μου.
Περάσαμε έναν πάρα πολύ δύσκολο χρόνο, ο οποίος για την οικογένειά μου έγινε ακόμα πιο δύσκολος και σκληρός με την απώλεια των γονέων μου από κορονο'ι'ό λίγο πριν εμβολιαστούν και βγούν στο ξέφωτο της ανοσίας.
Έχουμε πει και το ξαναλέμε ότι η λύση στο πρόβλημα της πανδημίας, το φως της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο βρίσκεται μέσα σε κάθε εμβολιαστικό κέντρο. Για τους λόγους αυτούς και με εμπιστοσύνη στην επιστήμη, κάνουμε ένα αποφασιστικό βήμα προς την "Ελευθερία", εμβολιαζόμαστε.
Αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά την πανδημία, για να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα, για να αγκαλιάσουμε τους αγαπημένους μας, για να νιώσουμε και πάλι ελεύθεροι ανακτώντας την κοινωνικότητα μας.
Αξίζουν πολλά
συγχαρητήρια
στους ανθρώπους του Κέντρου Υγείας Κάτω Αχα'ί'ας και τον Διευθυντή του Τάσο Γιακουμή αλλά και στους εργαζόμενους όλων των εμβολιαστικών κέντρων της χώρας για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν και την άψογη εξυπηρέτηση που παρέχουν.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ