Ρεάλ Μαδρίτης: Ανοιχτό άφησε το θέμα αποχώρησης ο Ζιντάν

 

Η φημολογία περί αποχώρησης του Ζινεντίν Ζιντάν από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τη λήξη της περιόδου ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο από τον ίδιο τον προπονητή των «μερένγκες»!

Παραμονές της αναμέτρησης της 37η αγωνιστικής της La Liga με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές», ο Γάλλος τεχνικός ρωτήθηκε για το αν ευσταθούν τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποχωρεί το καλοκαίρι από το «τιμόνι» της «Βασίλισσας».

Η απάντηση που έδωσε ήταν άκρως... αινιγματική: «Η ερώτηση είναι πολύ βαρετή. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν ακόμα δύο παιχνίδια. Δεν γνωρίζω τι θα συμβεί. Όλα μπορούν να συμβούν. Εδώ είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.

Δεν βλέπω πιο μακριά από την καθημερινότητα. Μπορεί να νομίζετε ότι το λέω για να διώξω κάθε ευθύνη, επειδή τα πράγματα περιπλέκονται. Δεν είναι γι' αυτό. Κάνω ό,τι κάνω και το κάνω στο έπακρο», δήλωσε αρχικά ο 48χρονος τεχνικός και συνέχισε:

«Έρχεται ο καιρός που χρειάζεσαι μια αλλαγή, επειδή είναι καλό για όλους. Υπάρχουν φορές που πρέπει να μείνεις, φορές που πρέπει να φύγεις για το καλό όλων. Είμαι όπως πάντα, επειδή δεν ξέρω τι θα συμβεί σε 2-3 χρόνια.»

Οι «μερένγκες» διατηρούν ελπίδες κατάκτησης του τίτλου, αλλά χρειάζονται τουλάχιστον μία απώλεια της Ατλέτικο στα εναπομείναντα δύο ματς και να κάνουν ταυτόχρονα το 2Χ2. Ο Ζιντάν είπε για τη μάχη του τίτλου:

«Πρέπει απλά να κάνουμε τη δουλειά μας, όπως πάντα. Θα τα δώσουμε όλα, που είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε. Κοιτάζουμε αυτά που μπορούμε να ελέγξουμε. Ανησυχούμε για τον αντίπαλό μας, που είναι πολύ καλός.»