Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έπλεξε το εγκώμιο του Στέφανου Τσιτσιπά

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έπλεξε το εγκώμιο του Στέφανου Τσιτσιπά μετά το απίστευτο μεταξύ τους ματς για τα προημιτελικά του Open της Ρώμης, που βρήκε νικητή τον Σέρβο.

Μετά από ένα απίστευτο ματς που έγινε σε δύο… δόσεις λόγω της χθεσινής διακοπής, ο Νόβακ Τζόκοβιτς πήρε τη νίκη σε ένα δραματικό ματς κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά και μαζί την πρόκριση για τα ημιτελικά του τουρνουά της Ρώμης.

Αμέσως μετά το ματς ο Τζόκοβιτς είπε χαρακτηριστικά πως ένιωσε σαν να έδωσε δύο αγώνες, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Τσιτσιπά, τονίζοντας πως ήταν ο δυσκολότερος αντίπαλος που αντιμετώπισε μέσα στο 2021.

«Υπάρχουν τόσα πολλά να πεις γι’ αυτό το ματς. Νιώθω σαν να έγιναν δύο αγώνες. Ενας χθες που ο Στέφανος ήταν ο καλύτερος παίκτης και άλλο ένα που κατάφερα να συγκρατήσω τα νεύρα μου και να σπάσω το σερβίς του σε πολύ κρίσιμες στιγμές. Είχα την τύχη με το μέρος μου, αλλά και την πνευματική διαύγεια που συνδυάστηκε με σωστή τακτική σε κρίσιμο σημείο. Ενα χτύπημα, όχι ένας πόντος, ένα χτύπημα άλλαξε τον νικητή σήμερα» είπε αρχικά ο Νόλε και προσέθεσε:

«Επρεπε να παίξω με βαθιά χτυπήματα. Οταν πιστεύεις ότι μπορείς να κερδίσεις, παλεύεις. Ο Στέφανος είναι σε εκπληκτική κατάσταση. Κέρδισε στο Μόντε Κάρλο, πήγε τελικό στην Βαρκελώνη. Σήμερα ήταν διαφορετικές οι συνθήκες του αγώνα. Η μπάλα έκανε ψηλότερα γκελ σε σχέση με χθες. Αυτό ήταν το δυσκολότερο ματς που έδωσα το 2021».