Πάτρα: “Καμπάνα” χιλιάδων ευρώ σε μαγαζί στα Καμίνια – Πλήρωσαν…ακριβά το ποτό τους δεκάδες πελάτες

Αντιμέτωποι με πρόστιμο χιλιάδων ευρώ ήρθαν οι ιδιοκτήτες, οι εργαζόμενοι και οι πελάτες γνωστού καταστήματος στα Καμίνια, το βράδυ της Παρασκευής.

Το κατάστημα λειτουργούσε κανονικά μετά τις 00.30 τα μεσάνυχτα με δεκάδες πελάτες και τη μουσική να παίζει από τα ηχεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, περίπου στη 01.35 τα ξημερώματα, πολυπληθής δύναμη της Αστυνομίας έφτασε στο σημείο για τη διαχείριση της κατάστασης.

Μετά από τον έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι στο κατάστημα υπήρχαν εκείνη την ώρα 64 πελάτες, 2 εργαζόμενες και ο ιδιοκτήτης.

Βαριά η “καμπάνα” των προστίμων

Στους πελάτες και τις εργαζόμενες επιβλήθηκε συνολικό πρόστιμο 19.800 ευρώ (300 ευρώ έκαστος για παράβαση της απαγόρευσης κυκλοφορίας), ενώ ο ιδιοκτήτης είναι αντιμέτωπος με πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Μάλιστα ο ιδιοκτήτης οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

Για τη διαχείριση της κατάστασης χρειάστηκε πολυπληθής δύναμη της τοπικής ΕΛΑΣ, με αστυνομικούς του Γ’ Αστυνομικού τμήματος με επικεφαλής τον Διοικητή του, ενώ συνέδραμαν και δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας.

Πάτρα: Βρήκε νεκρό τον 30χρονο σύζυγό της – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Πάτρα: “Κλειστή” για ώρες η Ακτή Δυμαίων- Τεράστια ταλαιπωρία για τους οδηγούς

Πλημμύρισε επιχείρηση στην Πάτρα – Σε απόγνωση οι ιδιοκτήτες απευθύνουν έκκληση στον Δήμο να καθαρίσει βουλωμένο φρεάτιο καθώς η κακοκαιρία θα συνεχιστεί – ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο – Δύο τραυματίες

Πάτρα: Τροχαίο με δίκυκλο στην εθνική οδό – Ένας τραυματίας-Φωτο & Βίντεο

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Γαύδος – Χωρίς τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης οι κάτοικοι

Πάτρα: Ληστεία με μαχαίρι σε μίνι μάρκετ – Συνελήφθη ο δράστης μετά από καταδίωξη

Δυτ. Ελλάδα: Βαρύ πένθος από τον θάνατο της Βάνας Πέτρου – Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας