Σπαραγμός στην Αλόννησο - Το τελευταίο αντίο στην 20χρονη Καρολάιν (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

O πιλότος ελικοπτέρων αποχαιρετά την 20χρονη στον τόπο όπου αγαπήθηκαν

Ανείπωτη η θλίψη στην Αλόννησο, που αποχαιρετά την 20χρονη Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε από αδίστακτους κακοποιούς που εισέβαλαν στο σπίτι όπου διέμενε με τον 32χρονο σύζυγό της και το 11 μηνών βρέφος τους, τα ξημερώματα της Τρίτης.

Η οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και οι κάτοικοι του νησιού όπου η Καρολάιν μεγάλωσε και γνώρισε τον άνδρα της ζωής της, της λένε το τελευταίο "αντίο".

Οι τραγικές εικόνες είναι μαχαίρι στην καρδιά και ο πόνος ανείπωτος.

Σκηνές αρχαίες τραγωδίας στην Αλόννησο - Στο νησί η σορός της Κάρολαϊν - Με το μωράκι του στην αγκαλιά ο σύζυγος της 20χρονης

O πιλότος ελικοπτέρων αποχαιρετά την 20χρονη στον τόπο όπου αγαπήθηκαν. Η μητέρα της νεαρής γυναίκας, η Σουζάν ήταν αυτή που συνόδευσε το κορίτσι της από την Αθήνα έως την Αλόννησο. Ντυμένη στα μαύρα, υποβασταζόμενη, έκανε όλο το θλιβερό ταξίδι. Ο πατέρας της Καρολάιν αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας που τον κρατούσαν καθηλωμένο στο σπίτι τους.

Ο επικήδειος με τον οποίο αποχαιρέτησε την αγαπημένη γυναίκα ο 32χρονος πιλότος ραγίζει καρδιές και προκαλεί θλίψη ακόμα και στους πιο δυνατούς χαρακτήρες. «Είμαι πολύ τυχερός που τη γνώρισα. Πάρα πολύ τυχερός που με αγάπησε κι είναι η μητέρα του παιδιού μου. Είμαι πολύ τυχερός για τις στιγμές που περάσαμε μαζί. Ένα πράγμα με θλίβει περισσότερο απ’ όλα. Δεν είναι πια εδώ και δεν θα ξαναδώ την αγάπη μου. Η κόρη μας θα μεγαλώσει και δεν θα θυμάται πόσο υπέροχη ήταν η μανούλα της. Η Κάρολαϊν ήταν η χαρά της ζωής, η χαρά για όλο τον κόσμο η χαρά για το σπίτι μας, η χαρά για την κόρη της. Μέσα από τη Λυδία θα είναι για πάντα μαζί μου. Να είστε καλά να προσέχετε τους ανθρώπους που σας αγαπάνε».

khdeia_feretro.jpg

tafi_caroline.jpg

moroalonisssos12.jpg

 

Με πληροφορίες από enikos, newsit

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ