Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας: "Η αυταπάρνηση των συναδέλφων δείχνει την προσφορά τους στην κοινωνία"

Αστραπιαίες άμεσες και αποτελεσματικές ήταν οι κινήσεις των αστυνομικών του Γ' Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, όταν είδαν τις φλόγες να ξεπηδούν απο το μπαλκόνι διαμερίσματος στις Εργατικές Κατοικίες στα Ζαρουχλέικα.

Οι αστυνομικοί, δίχως να το σκεφτούν στιγμή μπήκαν μέσα στο κτίριο, εκκένωσαν προληπτικά την πολυκατοικία και δεν υπήρχε έτσι κανείς τραυματισμός. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: "Φούντωσε" διαμέρισμα στις Εργατικές Κατοικίες Ταραμπούρας - Αστραπιαίες κινήσεις Αστυνομικών για εκκένωση της πολυκατοικίας

Τη στάση των αστυνομικών συγχαίρει με δήλωσή του στο tempo24.news ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, κ. Χάρης Τσίτσικας:

"Η σημερινή επέμβαση των συναδέλφων του Γ' Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, οι οποίοι με αυταπάρνηση εισήλθαν στην πολυκατοικία και την εκκένωσαν, με αποτέλεσμα να μην κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές, δείχνει για ακόμη μια φορά τη μεγάλη προσφορά που έχουν οι αστυνομικοί υπάλληλοι στην τοπική κοινωνία."

fotia_tara_0_0.jpg

Όπως συμπληρώνει ο κ. Τσίτσικας: "Τέτοιες ενέργειες - όπως και οι συνεχείς επιτυχίες των υπηρεσιών μας - είναι η καλύτερη απάντηση στην άδικη κριτική που θεωρούμε ότι δέχτηκαν συνάδελφοί μας το τελευταίο διάστημα."

Διαβάστε επίσης