Μένει μέχρι να... φύγει ο Πίρλο

Το "πείραμα" Πίρλο θα λήξει πριν της ώρας του

Με τον Αντρέα Πίρλο στο "τιμόνι" θα ολοκληρώσει τη φετινή σεζόν η Γιουβέντους, παρά τις "εν θερμώ" σκέψεις για άμεση απομάκρυνσή του, μετά τη χθεσινή (9/5) βαριά ήττα με 3-0 από τη Μίλαν, που άφησε τη "Γηραιά Κυρία" εκτός της πρώτης τετράδας της Serie A.

Με τρεις αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και τη «μάχη» για έξοδο στο Champions League να παραμένει ανοιχτή, αλλά και τον τελικό κυπέλλου με την Αταλάντα σε εκκρεμότητα, η διοίκηση του συλλόγου κρίνει, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, πως μία αλλαγή στην τεχνική ηγεσία αυτή τη στιγμή θα ήταν άσκοπη.

Όλες οι ενδείξεις, πάντως, συγκλίνουν ότι το "πείραμα" Πίρλο θα λήξει πριν της ώρας του. Ο άλλοτε διεθνής άσος, ο οποίος χωρίς κάποια προπονητική εμπειρία επιλέχθηκε το καλοκαίρι για να αντικαταστήσει τον Μαουρίτσιο Σάρι, πιθανότατα θα αποχωρήσει από το Τορίνο το καλοκαίρι. Η επιστροφή του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μοιάζει ως η πιο πιθανή και λογική επιλογή, αλλά οι διοικούντες τη Γιουβέντους θα περιμένουν να δουν αν ο Ζινεντίν Ζιντάν θα παραμείνει στον πάγκο της Ρεάλ, καθώς σε διαφορετική περίπτωση ο Γάλλος θα καταστεί πρώτη προτεραιότητα.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης