Απίστευτο περιστατικό στο Ρίο – Κινδύνευσε ηλικιωμένος στη θάλασσα και άλλοι δύο που πήγαν να βοηθήσουν! Τους έσωσε η Πολίστρια Ντένια Κουρέτα!

 

Νεότερα

Απίστευτο περιστατικό πριν από λίγο στη θαλάσσια περιοχή του Ρίου, ευτυχώς με αίσιο τέλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, ένας ηλικιωμένος που κολυμπούσε φέρεται να παρασύρθηκε από τα ρεύματα και άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Την ίδια στιγμή δύο ηλικιωμένοι (ένας άνδρας και μια γυναίκα), βούτηξαν για να βοηθήσουν τον άνδρα όπως και αυτοί, φαίνεται να τους εγκατάλειψαν οι δυνάμεις…

Τα λεπτά περνούσαν και οι φωνές για βοήθεια δυνάμωναν. 

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από την Πατρινή Πολίστρια Ντένια Κουρέτα, που περνούσε εκείνη τη στιγμή από την περιοχή μαζί με τη μητέρα της.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, η νεαρή αθλήτρια βούτηξε στη θάλασσα και βοήθησε τους ηλικιωμένους να βγουν στη στεριά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ντένια Κουρέτα, είναι μέλος της ομάδας πόλο του ΝΕΠ. 

Στο μεταξύ στο σημείο είχε σπεύσει και αστυνομία. 

———–

Συναγερμός έχει σημάνει τα τελευταία λεπτά για άτομο στη θάλασσα στην περιοχή του Ρίου, στο ύψος του Δημοριρί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρεται κάποιος να κάλεσε σε βοήθεια και οι φωνές κινηοποίησαν περαστικούς και επαγγελματίες της περιοχής οι οποίοι ειδοποίησαν τις αρχές.

Στο σημείο σπεύδει το Λιμενικό και η Αστυνομία. 

Περισσότερα σε λίγο. 

Πάτρα: Δεύτερη νύχτα με πύρινο εφιάλτη – Μπαράζ μηνυμάτων του 112 για εκκενώσεις οικισμών, κλειστή η Περιμετρική (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Νύχτα αγωνίας στην Πάτρα: Ανεξέλεγκτο το πύρινο μέτωπο στην περιοχή των Συχαινών – Προληπτική εκκένωση Μπάλα και Βούντενης, έκλεισε η Περιμετρική (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πύρινος όλεθρος στην Πάτρα: Εκτός ελέγχου η φωτιά – Καίγονται σπίτια, απομάκρυνση κατοίκων και απεγκλωβισμοί (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Εφιαλτικές στιγμές από τις μεγάλες πυρκαγιές σε Δυτική Αχαΐα και Συχαινά: Εκκενώνονται Μποζαΐτικα, Μπάλα & Βούντενη, αναζητούν ύποπτους για τη φωτιά της Πάτρας (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Κόλαση φωτιάς στα Συχαινά: Κάηκαν σπίτια, εκκενώνονται οικισμοί και κτίρια – Δραματικές στιγμές για τους κατοίκους (ΦΩΤΟ & BINTEO)

Πάτρα: Προσαγωγή δύο υπόπτων για την καταστροφική πυρκαγιά στα Συχαινά

Πάτρα – Αδιανόητο περιστατικό: Άνδρας άρπαξε πυροσβεστικό εξοπλισμό και “μπλόκαρε” την κατάσβεση

Σε κατάσταση πύρινης “πολιορκίας” η Πάτρα: Εκκενώνονται Καραμανδάνειο και Κωνσταντοπούλειο (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)