Άρης: «Υπάρχει στενοχώρια και απογοήτευση» είπε ο Μάντζιος

Ο Άρης έφθασε κοντά σε μία σημαντική νίκη επί του Ολυμπιακού, αλλά τελικά έμεινε στο 1-1 για την 7η αγωνιστική των play off της Superleague, με αποτέλεσμα να υπάρχει απογοήτευση στην ομάδα.

Αυτό δήλωσε στην κάμερα της Nova, ο προπονητής των “κιτρίνων”, Άκης Μάντζιος, ο οποίος παραδέχθηκε πάντως ότι η ομάδα του έδειξε σε καλύτερη κατάσταση και θα “παλέψει” μέχρι τέλους για τη δεύτερη θέση και την Ευρώπη.

Οι δηλώσεις του Μάντζιου

«Ήμασταν κοντά σε μια νίκη που θέλαμε για να κλειδώσουμε την υπόθεση πρόκριση (σ.σ. στην Ευρώπη) και να είμαστε και κοντά στη 2η θέση. Δυστυχώς, δεν ήρθε αυτό που θέλαμε, μείναμε στην ισοπαλία. Σίγουρα υπάρχει στεναχώρια, όχι απογοήτευση έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε, έχουμε άλλα 3 παιχνίδια και πρέπει να είμαστε δυνατοί σε αυτά».

Για το γεγονός ότι ο Άρης ήταν πιο φρέσκος:

«Συμφωνούμε (σ.σ. ότι ήμασταν πιο φρέσκοι), γιατί είχαμε κάποιες μέρες παραπάνω να ξεκουραστούν τα παιιδά. Βγάλαμε κάποια ενέργεια. Δεν καταφέραμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς αλλά συνεχίζουμε».

Για τις δύο αναγκαστικές αλλαγές (σ.σ. Δεληζήση και Τζέγκο):

«Αναγκαστήκαμε και αλλάξαμε τα πλάνα μας στις δύο αναγκαστικές αλλαγές, θα μπορούσαμε να κοιτάξουμε κάτι διαφορετικό στο παιχνίδι. Το πέναλτι το έχασε ο Μπρούνο [Γκάμα], ένας από τους καλύτερους σε εκτελέσεις. Θα μπορούσαμε με νίκη να κάνουμε ένα σημαντικό βήμα για την Ευρώπη, συνεχίζουμε».

newsit.gr

Διαβάστε επίσης