Ναταλία Γερμανού: Με ακολουθεί η ταμπέλα του «άντε βρες κανέναν γκόμενο και άσε τα σχόλια»

Για… όλους και για όλα μίλησε η Ναταλία Γερμανού, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό της, μιλώντας για την προσωπική της ζωή, ενώ αναφέρθηκε και σε πιθανά λάθη που έκανε όσον αφορά στην προβολή της προσωπικής της ζωής.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε κάτι που την ενόχλησε.

«Η προσωπική μου ζωή ήταν όπως τα καμπριολέ αμάξια»

«Υπήρξε μεγάλη περίοδος, από τα 30 μέχρι τα 45 που η προσωπική μου ζωή ήταν όπως τα καμπριολέ αμάξια. Τα έβλεπες όλα. Δεν το προσπάθησα αλλά δεν έκανα και τίποτα να την προφυλάξω. Τα άφηνα όλα έτσι» είπε αρχικά με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

«Δεν μετανιώνω τα χάρηκα αυτά τα χρόνια, δεν έκανα κάτι κακό, δεν έβλαψα ποτέ. Απλά το παράκανα και μου κόστισε γιατί με συνοδεύει μια ρετσινιά. Ρετσινιά δεν είναι να έχεις μια σχέση αλλά σε ακολουθεί η ταμπέλα του ‘άντε να βρεις κανέναν γκόμενο και άσε τα σχόλια’» υπογράμμισε.

«Πέρασα ένα χρονικό διάστημα μόνη μου. Ήμουν εγώ με εμένα και μου έκανε περισσότερο καλό από όσο φανταζόμουν. Βρήκα πολλά πράγματα μέσα μου που δεν γνώριζα. Απενοχοποίησα πτυχές του εαυτού μου, με μάλωσα για κάποια πράγματα, με επιβράβευσα για άλλα και ήρθε η ισορροπία» συμπλήρωσε.

«Είμαι σε σχέση που δεν θέλω να δημοσιοποιήσω»

«Είμαι σε σχέση αυτή τη στιγμή που δεν θέλω να δημοσιοποιήσω. Όταν τελικά θες να προστατεύσεις κάτι μπορείς τελικά. Δεν σκέφτομαι τον γάμο αλλά δεν λέω ποτέ γιατί το παθαίνω συνεχώς» είπε.

«Έχω ερωτευτεί με πάθος 4 φορές στη ζωή μου. Υπήρξαν περίοδοι που αν δεν μου άρεσε εξωτερικά ένας άντρας δεν υπήρχε περίπτωση να ρίξω δεύτερη ματιά. Ανώριμο, ρηχό πες το όπως θες. Πέρασε άλλη περίοδος που με μάγεψαν άντρες με τον εγκέφαλό τους. Καταλήγω ότι πρέπει να είναι λίγο από όλα» κατέληξε.

in.gr

Διαβάστε επίσης