Αλέξης Παππάς: H σύντροφός του αποκαλύπτει – «Στο Survivor έπρεπε να παίζει έναν ρόλο» - BINTEO

Στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και τον Γιάννη Πουλόπουλο μίλησε η γοητευτική σύντροφος του Αλέξη Παππά, Alessia Demetz, και αποκάλυψε τι θα κάνουν με το γάμο.

Στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και τον Γιάννη Πουλόπουλο μίλησε η Αlessia Demetz, η σύντροφος του Αλέξη Παππά. Η όμορφη αρχιτέκτονας σχολίασε τα λουλούδια που της έστειλε ο ηθοποιός, μετά την αποχώρησή του από το Survivor, ενώ αποκάλυψε και τι έγραφε η κάρτα που τα συνόδευε.

«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί μόλις μου έστειλε λουλούδια ο Αλέξης. Είναι πολύ όμορφα. Ξέρει ποια είναι τα αγαπημένα μου λουλούδια και αυτά είναι πολύ όμορφα», σχολίασε αρχικά η Alessia. Στη συνέχεια διάβασε την κάρτα που έγραψε για εκείνη ο Αλέξης Παππάς.

«Εύχομαι να σε βλέπω να χαμογελάς συνέχεια. Το όνειρό μου είναι να δω τα μάτια σου να λάμπουν από αγάπη.

Άσε με να βοηθήσω να γίνει το θαύμα και εγώ είμαι αυτός που θα σε διαβεβαιώσει ότι δε θα τελειώσει ποτέ. Είμαι εγώ και η αγάπη μας που πάντα θα επιβιώνει», έγραφε η κάρτα που έστειλε ο Αλέξης Παππάς.

Όσο για το πότε θα συναντηθούν και τι θα γίνει με τον γάμο τους, η Alessia είπε: «Μόλις βγει από την καραντίνα νομίζω ότι θα μπορέσουμε να βρεθούμε.

Τώρα για τον γάμο μας, ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει όταν συναντηθούμε, έχουμε μιλήσει για αυτό το θέμα. Είπαμε πως αν βρεθούμε και αρέσει ο ενας στον άλλο θα ερωτευτούμε τρελά, αν όχι θα φύγουμε μακριά»…

«Στο Survivor έπρεπε να παίζει έναν ρόλο. Επέλεξε την προσωπικότητα που ήθελε να υποδυθεί αλλά αυτό είναι δουλειά. Δεν είναι καθόλου κακός» πρόσθεσε, στη συνέχεια, η σύντροφος του Αλέξη Παππά.