Καραϊσκάκης-Παναχαϊκή 3-3: "Χρυσός" βαθμός για τους κοκκινόμαυρους

 

 

Ο Καραϊσκάκης κρατούσε στα χέρια του νίκη παραμονής με την Παναχαϊκή, όμως, ο Μπάτροβιτς του πήρε την μπουκιά από το στόμα στο 92′.

Η Παναχαϊκή εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στην Super League 2 σε ένα ματς-θρίλερ με τον Καραϊσκάκη που έληξε 3-3.

Ο Μπάτροβιτς με γκολ στο 92′ πήρε την μπουκιά από το στόμα των Αρτινών που ήταν μια ανάσα από ένα τρίποντο-σωτηρίας και πλέον τα πράγματα ζορίζουν.

Το φιλμ και τα γκολ του αγώνα

5′ Αντέδρασε άσχημα η αμυντική λειτουργία της Παναχαϊκής και ο Λόβριτς αμαρκάριστος μέσα στη μεγάλη περιοχή σκοράρει για το 1-0 στην Άρτα.
45′ Ο Γιούσης τροφοδότησε τον Κουσκουνάς, ο οποίος με ωραία κλασική σεντερφορίσια κίνηση μέσα στην περιοχή νικάει τον κίπερ των γηπεδούχων και ισοφαρίζει σε 1-1.
65′ Δυνατό χτύπημα φάουλ του Μπάτροβιτς, ο Μπουργάνης δεν απέκρουσε σταθερά και ο Λαρρέα κάνει το 2-1 από κοντά.
72′ Ο Μαύρου σε κενή εστία ισοφαρίζει στην Άρτα.
Ξανά κακή αντίδραση στην άμυνα από τους παίκτες της Παναχαϊκής.
87′ Ο Ρούνεϊ κάνει το πλασέ μέσα στην περιοχή και κάνει ανατροπή στην ανατροπή στην Άρτα.
92′ 3-3 στην Άρτα με τον Μπάτροβιτς, μετά από εκτέλεση κόρνερ

ΑΕ Καραϊσκάκης (Μάγγος): Μπουργάνης, Θεολόγου, Χατζηδίμπας, Ρουμπανγκούκα, Δούμτσιος (90+1′ Νταλακούρας), Ναζίμ, Τάμπας, Μπρέμπος (70′ Μπεκατώρος), Ρούνεϊ, Λόβριτς (55′ Μαύρου), Λουίς Φελίπε (70′ Κορέλας).

Παναχαϊκή (Καραπίτσος): Κολουβούρης, Μαρκοπουλιώτης, Πάνος, Λαρέα, Μουστακόπουλος (88′ Αραβίδης), Κόκας (15′ λ.τ Μπρους), Γιούσης (79′ Τσερούτι), Ανάκογλου (79′ Αργυρόπουλος), Μπάτροβιτς, Κουσκουνάς, Μασούρας.

https://www.mikriliga.com/

Διαβάστε επίσης