Εστίαση: Aνάσα ελευθερίας για τους Πατρινούς – Γεμίζουν κόσμο τα τραπέζια (ΦΩΤΟ)

Βραδάκι Μεγάλης Δευτέρας και η Πάτρα μοιάζει διαφορετική μετά το σημερινό άνοιγμα της εστίασης έπειτα από έξι μήνες που παρέμεινε κλειστή για την αποφυγή της διασποράς του νέου κορονοϊού.

Από αργά το απόγευμα  η κίνηση σε καφέ έγινε πιο έντονη, κυρίως σε παραλιακές περιοχές, και από νωρίς το βράδυ στα εστιατόρια.

Η πόλη σταδιακά θυμίζει εποχές πριν από την πανδημία με τραπέζια και καρέκλες να έχουν στηθεί ξανά στους εξωτερικούς χώρους, στα στέκια των Πατρινών.

Απαραίτητα “αξεσουάρ” αντισηπτικά και μάσκες, με τον κόσμο να χαίρεται στιγμές ελευθερίας τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Σύμμαχοι ο ζεστός καιρός και οι συνεχόμενες αργίες.

3_6.jpg

2_16.jpg

1_23.jpg

4_8.jpg

 

Μπήκαν στην Πάτρα οι αγρότες με τρακτέρ – Έκλεισαν την Περιμετρική, έβγαλαν με τα χέρια περιπολικό από το δρόμο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή σεισμική δόνηση “κούνησε” την Πάτρα – Αισθητός σε όλη την Αχαΐα – Δείτε το επίκεντρο

Αχαΐα: Ανήλικη βρέθηκε αναίσθητη μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Δύο συλλήψεις από την Αστυνομία

Ουρές οχημάτων στην Περιμετρική της Πάτρας – Κλειστός επ’ αόριστον ο δρόμος από τους αγρότες, πρόταση στο τραπέζι για κινητοποίηση στη Γέφυρα την Τρίτη (ΦΩΤΟ)

Δυτ. Ελλάδα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας Αλέξης Μυλωνόπουλος – Ήταν μόλις 48 ετών

Ολυμπία Οδός: Το 2026 ξεκινά η προσπάθεια χρηματοδότησης για το τμήμα Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα

Ένταση με οδηγό ΙΧ στο αγροτικό μπλόκο στην Κάτω Αχαΐα – Συγκρούστηκε με οχήματα και παραλίγο να παρασύρει πεζούς και μία αστυνομικό (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

“Απόβαση” των αγροτών σήμερα στην Πάτρα – Δεκάδες τρακτέρ συγκεντρωμένα στον κόμβο Κουρλαμπά-Που υπάρχουν κλειστοί δρόμοι-ΝΕΟΤΕΡΑ-ΦΩΤΟ