Europa League: Με 9.500 φιλάθλους ο τελικός στο Γκντανσκ

03/05/2021 | 21:47

 

Ένα ακόμα ευχάριστο νέο για τον αθλητισμό και την… επιστροφή στην κανονικότητα. Με 9.500 φίλους του ποδοσφαίρου θα διεξαχθεί τελικά ο τελικός του Europa League, που είναι προγραμματισμένος να γίνει τις 26 Μαΐου, στο Γκντανσκ της Πολωνίας.

Οι πολωνικές Αρχές έδωσαν το «ΟΚ» και η UEFA βρέθηκε στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσει πως ο ο τελικός του Europa League (26/5) στο Γκντανσκ θα διεξαχθεί παρουσία 9.500 θεατών.

Η είδηση αυτή δημιουργεί πολλές ελπίδες, για ανάλογο… ποδοσφαιρικό κλίμα και στον τελικό του Champions League.

https://www.newsit.gr/

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας