Νεκρός 60χρονος οδηγός μηχανής σε τροχαίο

03/05/2021 | 21:11

 

 

Τραγικό θάνατο βρήκε το απόγευμα της Δεύτερης Μέρας του Πάσχα οδηγός μηχανής σε τροχαίο επί της εθνικής οδού Τρικάλων-Πύλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr, γκρουπ μηχανών κινούνταν επί του νέου δρόμου, λίγο έξω από την Πύλη, στο ύψος της στροφής όπου βρίσκεται ένα μεγάλο φωτοβολταϊκό πάρκο.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 60χρονος οδηγός μιας εκ των μηχανών έχασε τον έλεγχό της και εκτινάχτηκε στο οδόστρωμα.

Διακομίσθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Πύλης ωστόσο ήταν ήδη αργά, καθώς φέρεται να είχε τραυματιστεί θανατηφόρα κατά την πτώση του.

https://www.in.gr/

Τραγωδία στην Αχαΐα – “Έσβησε” 6χρονη

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ τριών ατόμων – Βγήκαν μαχαίρια!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)