Ο Φουρθιώτης ζήτησε να κάνει μεροκάματα στις φυλακές

03/05/2021 | 19:59

Στην 7η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού οδηγήθηκε τελικά ο Μένιος Φουρθιώτης, την προφυλάκιση του οποίου αποφάσισαν ομόφωνα ανακριτής και εισαγγελέας. Ο παρουσιαστής υποβλήθηκε σε μοριακό τεστ κορονοϊού, το οποίο βγήκε αρνητικό και δεν χρειάστηκε να μπει σε 14ημερη καραντίνα.

Κρατείται στο κελί με άλλα τέσσερα άτομα τα οποία χαρακτηρίζονται ως “χαμηλής επικινδυνότητας”. Σύμφωνα με το OPEN, πρόκειται για Έλληνες κρατούμενους του κοινού ποινικού δικαίου που εργάζονται στις φυλακές, ενώ ένας από αυτούς είναι επίορκος αστυνομικός. Μάλιστα, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, ο τηλεπαρουσιαστής φέρεται να έχει κάνει αίτηση για να μπει στα μεροκάματα των φυλακών.

Σύμφωνα με το MEGA, που επικαλείται σωφρονιστικές πηγές ο παρουσιαστής φτάνοντας στη φυλακή ζήτησε να παραλάβει τα ρούχα του και κάποια φάρμακα, καθώς και να μιλήσει με τους δικηγόρους του, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει τα επόμενα 24ωρα. Επίσης, σύμφωνα με το MEGA, ζήτησε να έχει ειδική διατροφή, καθώς υποστήριξε ότι έχει προβλήματα υγείας, ενώ είπε στους υπεύθυνους των φυλακών ότι η ψυχολογία του δεν είναι η καλύτερη δυνατή και ίσως χρειαστεί ψυχολογική στήριξη.

Οι άλλοι δυο συγκατηγορούμενοί του για την υπόθεση έχουν οδηγηθεί στις φυλακές Μαλανδρίνου και Λάρισας.

 

ΠΗΓΗ ENIKOS

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα