Δημήτρης Παλαιολόγου: Απρόσμενος θάνατος σε ηλικία μόλις 38 ετών για τον γνωστό αστρολόγο - τραγουδιστή

 

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Παλαιολόγου σε ηλικία μόλις 38 ετών.

Μια δυσάρεστη είδηση στην οποία πρωταγωνιστής είναι ο Δημήτρης Παλαιολόγου ήρθε πριν από λίγες ώρες στο φως. Και αυτό καθώς ο αστρολόγος και τραγουδιστής, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στην εκπομπή «Blackout» του ΑΝΤ1 καθώς και συμμετοχές σε διάφορες εκπομπές, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 38 ετών.

Τον θάνατο του ανακοίνωσε μέσω social media το Μεγάλο Σάββατο ο αδελφός του, Μανώλης καθώς και η καλή του φίλη, Μίνα Αστέρη. Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί, πως ανήμερα την Κυριακή του Πάσχα ο Δημήτρης Παλαιολόγου θα είχε τα 39α γενέθλια του.

Καλό ταξίδι αγόρι μου, παλικάρι μου, σήμερα είναι η Ανάσταση του Κυρίου μας και τα γενέθλια σου…. Παρακαλώ τον Κύριο…

«Καλό ταξίδι αγόρι μου, παλικάρι μου, σήμερα είναι η Ανάσταση του Κυρίου μας και τα γενέθλια σου…. Παρακαλώ τον Κύριο Ιησού Χριστό να σε έχει στην Αγκαλιά Του και να οδηγήσει τα βήματα σου σε μία πιο Φωτεινή Ζωή…… Σ’ αγαπώ……παιδί μου» έγραψε ο Μανώλης Παλαιολόγους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Αγοράκι μου Σήμερα είναι τα γενεθλια μας..Καλό ταξίδι ψυχούλα μου Dimitris Palaiologou!!!έχω να θυμάμαι πολλές καλες στιγμές μαζί!!!!Καλή Αντάμωση!!!

Δημοσιεύτηκε από Μινα Αστερη στις Κυριακή, 2 Μαΐου 2021

Με την σειρά της, η καλή του φίλη έγραψε: «Αγοράκι μου. Σήμερα είναι τα γενεθλια μας.. Καλό ταξίδι ψυχούλα μου Dimitris Palaiologou!!! Έχω να θυμάμαι πολλές καλες στιγμές μαζί!!!! Καλή Αντάμωση!!!».

Η τελευταία δημοσίευση που έκανε ο ίδιος ο Δημήτρης Παλαιολόγος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ήταν στις 29 Απριλίου.