Πρωταθλητής για 35η φορά ο Αγιαξ

02/05/2021 | 21:51

 

 

Πρωταθλητής Ολλανδίας για 35η φορά στην ιστορία του αναδείχθηκε ο Αγιαξ.

Ο Αίαντας ήθελε έναν βαθμό στο παιχνίδι με την Εμεν για την 31η αγωνιστική της Eredivisie και όχι μόνο κατάφερε να τον πάρει, αλλά πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου με μια επιβλητική νίκη. Η ομάδα του Ερικ Τεν Χαγκ επικράτησε με 4-0, άνοιξε τη διαφορά στους 15 βαθμούς από την PSV και τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος κατέκτησε και μαθηματικά το φετινό πρωτάθλημα.

Μετά το Κύπελλο, ο Άγιαξ πήρε και την Eredivisie, ολοκληρώνοντας με νταμπλ τη φετινή σεζόν. Ο Αίαντας είναι η ομάδα με τα περισσότερα πρωταθλήματα στη χώρα, έχοντας 35 έναντι 24 της PSV.

Για την ιστορία, στο σημερινό παιχνίδι ο Τίμπερ άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης και στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πέτυχαν άλλα τρία γκολ. Στο 61’ ο Αλέρ έκανε το 2-0, πέντε λεπτά αργότερα ο Ρεντς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Κλάσεν στο 74’.

https://www.in.gr/

Πάτρα: Από θαύμα σώθηκε νεαρός οδηγός πολυτελούς ΙΧ – Γιος πολιτευτή (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκάρει ο ξαφνικός θάνατος 40χρονου επαγγελματία – Στην Πάτρα για νεκροψία η σορός

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή σεισμική δόνηση “κούνησε” την Πάτρα – Αισθητός σε όλη την Αχαΐα – Δείτε το επίκεντρο

Αγρότες: Συμπλοκές, ξύλο και δακρυγόνα στο μπλόκο του Κιάτου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Τροχαίο στην Παραλία Πατρών – ΙΧ “καρφώθηκε” σε φορτηγό, τραυματίστηκε έγκυος (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία με μία νεκρή στην Κέρκυρα: Μητέρα και κόρη έπεσαν με το αυτοκίνητό τους σε ποτάμι (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Ανήλικη βρέθηκε αναίσθητη μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Δύο συλλήψεις από την Αστυνομία

Πάτρα: Φούντωσε αυτοκίνητο προπονητή πυγμαχίας-Ήταν σταθμευμένο και καταστράφηκε ολοσχερώς