Πρωταθλητής για 35η φορά ο Αγιαξ

02/05/2021 | 21:51

 

 

Πρωταθλητής Ολλανδίας για 35η φορά στην ιστορία του αναδείχθηκε ο Αγιαξ.

Ο Αίαντας ήθελε έναν βαθμό στο παιχνίδι με την Εμεν για την 31η αγωνιστική της Eredivisie και όχι μόνο κατάφερε να τον πάρει, αλλά πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου με μια επιβλητική νίκη. Η ομάδα του Ερικ Τεν Χαγκ επικράτησε με 4-0, άνοιξε τη διαφορά στους 15 βαθμούς από την PSV και τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος κατέκτησε και μαθηματικά το φετινό πρωτάθλημα.

Μετά το Κύπελλο, ο Άγιαξ πήρε και την Eredivisie, ολοκληρώνοντας με νταμπλ τη φετινή σεζόν. Ο Αίαντας είναι η ομάδα με τα περισσότερα πρωταθλήματα στη χώρα, έχοντας 35 έναντι 24 της PSV.

Για την ιστορία, στο σημερινό παιχνίδι ο Τίμπερ άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης και στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πέτυχαν άλλα τρία γκολ. Στο 61’ ο Αλέρ έκανε το 2-0, πέντε λεπτά αργότερα ο Ρεντς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Κλάσεν στο 74’.

https://www.in.gr/

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Αχαΐα: Θλίψη για την απώλεια της εκπαιδευτικού Ειρήνης Καραβίτη