Premier League: Επέστρεψε στις νίκες η Άρσεναλ

02/05/2021 | 20:48

 

Μετά από τέσσερα αρνητικά αποτελέσματα. η Άρσεναλ επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας εύκολα της Νιουκάστλ με 2-0 στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ».

Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα διατήρησε ζωντανές τις ελάχιστες ελπίδες που έχει για να βγει στην Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος και, πλέον, θα ρίξει όλο το βάρος της στο Europa League. Την προσεχή Πέμπτη (6/05) οι Λονδρέζοι υποδέχονται στο «Εμιρέιτς» την Βιγιαρεάλ στη ρεβάνς των ημιτελικών της διοργάνωσης, έχοντας ηττηθεί με 2-1 στο πρώτο ματς.

Μετά το «τρίποντο» επί της Νιουκάστλ, το οποίο προήλθε από τα γκολ των Ελνένι στο 6΄ και Ομπαμεγιάνγκ στο 66ο λεπτό, η Άρσεναλ «σκαρφάλωσε» προσωρινά στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League με 49 βαθμούς, με τη Νιούκαστλ να παραμένει στην 17η με 36, σε απόσταση ασφαλείας 9 βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού και συγκεκριμένα από την 18η Φούλαμ.

Οι «ανθρακωρύχοι» ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Φαμπιάν Σερ με απευθείας κόκκινη στο 90ό λεπτό, για σκληρό μαρκάρισμα στον Μαρτινέλι.

Πάτρα: Νέο πλήγμα για την οικογένεια Λιοπέτα – “Εσβησε” η 26χρονη Δήμητρα – Αύριο η κηδεία της

Πάτρα: Άγριο ξύλο στη Ρήγα Φεραίου – Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τραμπούκικη επίθεση και προπηλακισμό από αριστεριστές δέχθηκε στην πλατεία Γεωργίου η Χρ. Αλεξοπούλου – Το βίντεο της ντροπής με τις άθλιες ύβρεις

Πάτρα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην 26χρονη Δήμητρα Λιόπετα – Η οικογενειακή τραγωδία που συγκλονίζει – “Έσβησε” στην αγκαλιά της μάνας της

Πάτρα: Βαρύ πένθος στον δημοσιογραφικό κόσμο – “Έφυγε” ο Δημήτρης Χωρίτος

Πάτρα: Στη φυλακή ο γιος του επιχειρηματία για τα ναρκωτικά

Πάτρα: Μνημόσυνα που θα τελεστούν Σάββατο & Κυριακή

Πάτρα: Νεκρός βρέθηκε 41χρονος – Τι “έδειξε” η έρευνα της Αστυνομίας