Premier League: Επέστρεψε στις νίκες η Άρσεναλ

02/05/2021 | 20:48

 

Μετά από τέσσερα αρνητικά αποτελέσματα. η Άρσεναλ επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας εύκολα της Νιουκάστλ με 2-0 στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ».

Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα διατήρησε ζωντανές τις ελάχιστες ελπίδες που έχει για να βγει στην Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος και, πλέον, θα ρίξει όλο το βάρος της στο Europa League. Την προσεχή Πέμπτη (6/05) οι Λονδρέζοι υποδέχονται στο «Εμιρέιτς» την Βιγιαρεάλ στη ρεβάνς των ημιτελικών της διοργάνωσης, έχοντας ηττηθεί με 2-1 στο πρώτο ματς.

Μετά το «τρίποντο» επί της Νιουκάστλ, το οποίο προήλθε από τα γκολ των Ελνένι στο 6΄ και Ομπαμεγιάνγκ στο 66ο λεπτό, η Άρσεναλ «σκαρφάλωσε» προσωρινά στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League με 49 βαθμούς, με τη Νιούκαστλ να παραμένει στην 17η με 36, σε απόσταση ασφαλείας 9 βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού και συγκεκριμένα από την 18η Φούλαμ.

Οι «ανθρακωρύχοι» ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Φαμπιάν Σερ με απευθείας κόκκινη στο 90ό λεπτό, για σκληρό μαρκάρισμα στον Μαρτινέλι.

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του ΦΩΤΟ

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ξεκινάει σήμερα το πρόγραμμα για την παχυσαρκία με 30.000 δικαιούχους – Ποιοι θα λάβουν σήμερα και αύριο SMS

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες