Εισβολή οπαδών της Γιουνάιτεντ στο γήπεδο πριν το ντέρμπι με την Λίβερπουλ

02/05/2021 | 20:13

 

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχουν συγχωρέσει τη διοίκηση για την είσοδο της ομάδας τους στην European Super League.

Από τότε έχουν διαμαρτυρηθεί αρκετές φορές με διάφορους τρόπους και σήμερα αρκετοί από αυτούς εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο του Ολντ Τράφορντ, πριν την έναρξη του ντέρμπι με την Λίβερπουλ.

Το ματς της 34ης ημέρας της Premier League είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 18:30, ωστόσο, μετά την είσοδο των οπαδών των «κόκκινων διαβόλων» στο γήπεδο, κανείς δεν γνωρίζει εάν θα διεξαχθεί.

Τα ΜΜΕ της Μ. Βρετανίας μετέδωσαν ότι υπάρχει κίνδυνος αναβολής. Να υπενθυμιστεί ότι οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχαν διαμαρτυρηθεί ξανά πριν από μια εβδομάδα έξω από το Ολντ Τράφορντ για το συγκεκριμένο γεγονός, με τον Εντ Γούντγουορντ να έχει ήδη παραιτηθεί από τα καθήκοντά του (εκετελεστικός διευθυντής).

naftemporiki

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Πάτρα: Έφοδος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε σπίτι γνωστού συνταξιούχου γιατρού – Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Banana soft cookies χωρίς ζάχαρη

Πάτρα: Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε ομάδα νεαρών πριν γεμίσουν την πόλη με ναρκωτικά – Τι λέει η Αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: 25χρονος φοιτητής έκοψε τις φλέβες του στην Εστία του Πανεπιστημίου

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Κατερίνας Βεναρδάκη