H Μαρία Σάκκαρη στο Οπεν της Μαδρίτης, πέρασε στις «16»

02/05/2021 | 19:18

Στη φάση των «16» του Όπεν της Μαδρίτης προκρίθηκε η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αντιμετώπισε την Ανέτ Κονταβέιτ, στο πλαίσιο της φάσης των «32», και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην τενίστρια από την Εσθονία.

Η Σάκκαρη επιβλήθηκε εύκολα με 6-3, 6-1 ύστερα από αγώνα διάρκειας 61 λεπτών και πήρε το «εισιτήριο» για τους «16». Εκεί η Ελληνίδα τενίστρια (Νο 19 στον κόσμο και Νο 16 στο κυρίως ταμπλό) θα αντιμετωπίσει την Καρολίνα Μούχοβα από την Τσεχία (Νο 20 στην παγκόσμια κατάταξη), η οποία έκανε την έκπληξη και απέκλεισε στους «32» την Ναόμι Οσάκα από την Ιαπωνία (Νο 2 στον κόσμο), επικρατώντας με 6-4, 3-6, 6-1.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 του ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαλιώτης – Την Τρίτη η κηδεία του

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)