Ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό τραμπολίνο η Εφραίμογλου

02/05/2021 | 18:25

 

Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος τραμπολίνο νεανίδων, που διεξάγεται στο Σότσι, ανέβηκε η Αλεξάνδρα Εφραίμογλου.

Η νεαρή αθλήτρια κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό του ακροβατικού διαδρόμου, ολοκληρώνοντας με τον ιδανικότερο τρόπο την ελληνική παρουσία στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τραμπολίνο, στο Σότσι της Ρωσίας.

Η 16χρονη πρωταθλήτρια εντυπωσίασε στον τελικό του αγωνίσματος, όπου συγκέντρωσε 65,800 βαθμούς (1ο πρόγραμμα: 33,000 β., 2ο πρόγραμμα: 32,800 β.), κατακτώντας την 2η θέση, πίσω από τη Ρωσίδα Αρίνα Καλιάντρα που είχε 67,600 β., ενώ την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε η επίσης Ρωσίδα Ξένια Λούτκοβα με 65,100 β..

Για την αθλήτρια του Απόστολου Σταυριανίδη ήταν η δεύτερη συνεχόμενη διάκριση στο υψηλότερο επίπεδο, έπειτα από το χάλκινο μετάλλιο που είχε κερδίσει στους παγκόσμιους αγώνες ηλικιών τον Δεκέμβριο του 2019 στο Τόκιο, στην κατηγορία 15-16 ετών, στην τελευταία αγωνιστική παρουσία της πριν από την πανδημία.

Μπήκαν στην Πάτρα οι αγρότες με τρακτέρ – Έκλεισαν την Περιμετρική, έβγαλαν με τα χέρια περιπολικό από το δρόμο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή σεισμική δόνηση “κούνησε” την Πάτρα – Αισθητός σε όλη την Αχαΐα – Δείτε το επίκεντρο

Ουρές οχημάτων στην Περιμετρική της Πάτρας – Κλειστός επ’ αόριστον ο δρόμος από τους αγρότες, πρόταση στο τραπέζι για κινητοποίηση στη Γέφυρα την Τρίτη (ΦΩΤΟ)

Σοκαριστικό τροχαίο στο κέντρο της Πάτρας: Ο δικυκλιστής εκφενδονίστηκε πάνω σε ΙΧ (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στην Αχαΐα: Το ΙΧ έφυγε από τον δρόμο – Ένας νεκρός, ένας τραυματίας

Τραγωδία σε παράδρομο της Ιόνιας Οδού – Νεκρός πατρινός οδηγός φορτηγού μετά από ανατροπή (ΦΩΤΟ)

Ολυμπία Οδός: Το 2026 ξεκινά η προσπάθεια χρηματοδότησης για το τμήμα Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα

Ένταση με οδηγό ΙΧ στο αγροτικό μπλόκο στην Κάτω Αχαΐα – Συγκρούστηκε με οχήματα και παραλίγο να παρασύρει πεζούς και μία αστυνομικό (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)