Βαγγέλης Γιακουμάκης: Στις 10 Ιουνίου θα γίνει η δίκη σε δεύτερο βαθμό

02/05/2021 | 21:24

 

Για τις 10 Ιουνίου, σύμφωνα με πληροφορίες έχει προγραμματιστεί η δίκη σε δεύτερο βαθμό για τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός τον Μάρτιο του 2015, με τραύματα από μαχαίρι.

Αρχικά, η εκδίκαση των εφέσεων για την πολύκροτη υπόθεση, είχε προσδιοριστεί για τον Μάρτιο του 2021, αλλά τα μέτρα για τον κορονοϊό ακύρωσαν τον προγραμματισμό σύμφωνα με το zarpanews.

Τον Ιούνιο του 2019, το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων είχε κρίνει ένοχους 8 από τους 9 κατηγορούμενους, για περιπτώσεις επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Το δικαστήριο καταδίκασε τους 5 εξ αυτών σε ποινή φυλάκισης 36 μηνών. Στους υπόλοιπους τρεις, οι οποίοι ήταν ανήλικοι κατά την τέλεση των πράξεων, είχε επιβληθεί παροχή κοινωφελούς εργασίας 150 ωρών.

Και οι 8 καταδικασθέντες είχαν ασκήσει  έφεση.

Μάλιστα το δικαστήριο είχε μετατρέψει την ποινή φυλάκισης των 3 ετών σε χρηματική προς 5 ευρώ ημερησίως για τους πέντε ενήλικες καταδικασθέντες…

πηγη

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Πάτρα: Άγιο είχαν οι νεαροί που τούμπαρε το ΙΧ τους τα ξημερώματα στην Ακτή Δυμαίων -ΦΩΤΟ

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Το «θρίλερ» με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Τι λένε ο πατέρας και η φίλη της αγνοούμενης

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)